X
xD376
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
cześć, mam 17 lat i jestem bardzo pracowity, tzn. pracuje u rodziców i umiem wszystko zrobić. taaaaa... dosłownie.... tylko żeby oni to docenili... nic mi nie płacą a jak już to śmieszne pieniądze.a ja odwalam zawsze najcięższą i najgorszą robotę, ojciec myśli że już nie musi robić a ma dopiero 40 lat i chce żebym sam na siebie zarabiał a ja mam dopiero 17 lat! chce żebym sam się utrzymywał i płacił mu na utrzymanie, wypomina mi że nigdzie nie pracuje a jak gdzieś znajdę prace to mi wypomina że mu nie pomagam, tak źle i tak źle, nic nigdy od nich nie dostałem, tak tylko dla mnie za nic, na wszystko musiałem pracować ciężko i znam wartość pieniądza. sobie i mojej siostrze (7 lat) oni kupują wszystko a mnie traktują jak adoptowane dziecko, mam jeszcze 2 braci i oni kompletnie nic nie umieją zrobić, młodszy brat chociaż gotować potrafi ale starszy ma "dwie lewe" . Pracuje u nich od dziecka, odkąd pamiętam zawsze byłem na ich zawołanie, od dziecka traktowano mnie jak dorosłego, dzieciństwa nie miałem. ostatnio wyremontowałem im kuchnie i ich pokój i pokój siostry o tym że wykończyłem piętro to nie wspomnę, i o tym ile remontów u innych ludzi zrobiliśmy, ma też firme kamieniarską i też za niego zapierda***m a oni mówią że muszę, nieraz zarywam nocki i po szkole pracuje żeby się wyrobić, ale oni tego nie widzą.
Niedawno zapytałem się ich czy kupią mi swojego kompa, no myślałem że mnie zabiją, usłyszałem jaki jestem poje***** i takie tam. że jak ja ich w ogóle śmiałem o taki coś zapytać i wgl. , że sam mam sobie zarobić.
pomóżcie mi ich trochę przyhamować i żeby dali mi tego kompa, bo ja na niego zasługuje.
Niedawno zapytałem się ich czy kupią mi swojego kompa, no myślałem że mnie zabiją, usłyszałem jaki jestem poje***** i takie tam. że jak ja ich w ogóle śmiałem o taki coś zapytać i wgl. , że sam mam sobie zarobić.
pomóżcie mi ich trochę przyhamować i żeby dali mi tego kompa, bo ja na niego zasługuje.