oszustko internetowe

• Autor wątku Autor wątku ewelinkaK
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

ewelinkaK

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam Państwa
padła ofiarą oszustwa internetowego.
Jest portal na nim się kupuje punkty (drogą sms albo od innych użytkowników)

Pewnego dnia próbuje sie zalogować i nie mogę. Mojego adresu email nie ma w bazie danych portalu i nie mogłam wysłać prośby o przypomnienie hasła albo jego zmiany.

Zasięgnęłam rady informatyka i powiedział że to v tylko i wyłącznie wina administratora(jest ich kilku)

Zgłosiłam błąd. I odpisali mi zebym wysłała przypomnienie na email-parodia bo tego zrobić sie nie da przeciez.....

Czy jest na to jakiś sposób prawny żeby odzyskać sprtacone pieniądze lub konto w tym serwisie?

Brat dzwonił i prosił o kontakt pani recepcjonistki z administratorem (o telefon) a ta go zbywała.....

prosze o pomoc :(
1 punkt to 10 smsów (1 sms kosztuje 3 zł z groszami)
a ja miałam 10 000 punktów

Wydała pani 300 tysięcy złotych na smsy? Zaiste dziwne.

Proszę spróbować jeszcze raz skontaktować się z administracją. Musi pani dokładnie opisać w emailu co się stało. W tej sprawie bardzo istotny jest REGULAMIN serwisu. Chętnie bym go przeczytał.

Mogłaby pani wysłać mi adres strony internetowej tego serwisu poprzez prywatną wiadomość na forum?

pomylilam sie troszeczke
hihi ;p
1 sms to 10 punktów
ale te punkty można kupować za tzw szmal w grze
i to jest 1 punkt = 50 000 szmalu ;p

regulamin PrisonWars.pl
regulamin
nagle zostal zmieniony i dodany napis ze od 9 pazdziernika obowiazuje ...... paranoja

na telefony nie odpowiadają...
pani recepcjonisttka z tego portalu obiecala ze oddzwoni
nie oddzwonila

i co teraz? :(((

Jeśli w jakiś sposób złamałaś regulamin mogli usunąć ci konto. Innej możliwości raczej nie ma.

Przeczytaj regulamin jeszcze raz. Znajdź dane teleadresowe i napisz pismo adresowane do Pixelate Ventures Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, ul. Dobrego Pasterza 122A/D, 31-416 Kraków, z żądaniem wyjaśnienia sprawy. Załącz ksero bilingów gdzie są smsy. Daj znać co odpowiedzą. Potem można ich o wyłudzenie pozwać. Ale to później

Powrót