K
kika_87
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam,
Proszę o pomoc.
Moja mama będąc na jakimś pokazie zakupiła fotel do masażu na raty . Problem polega na tym,że osoby prowadzace wprowadzili w błąd moja rodzicielke.
Wartośc fotela 5600pln
podana rata na umowie 150,84 na 24 M
Dziś dzowniła do Niej kobieta ktora poinformowala ze rata będzie wyższa.
Co wcale nie dziwie się gdyż skoro fotel kosztowal 5600 a podana rata rowa na sie sumie 3620,16.
Mama mowiła,że dzowniła na obsluge klienta ale facet z ktorym rozmawiala byl arogancki i pow ze nie ma mozliwosci odstapienia od umowy ,że trzeba było czytac umowę .
Próbowałam sama dodzownić się jednak nikt nie odbierał.
Jutro mam zamiar z Nimi się kontaktować.
Jestem oburzona zachowaniem tej firmy . Jak mogą starszych ludzi wprowadzać w błąd i naciagać .
Jak mam z Nimi rozmawiać i na co się powołać ?
Dodam,że chcialabym aby z uwagi iż oszukano moją mamę firma poniosła koszta za transport bądź też aby ktoś przyjechał po fotel.
Proszę o pomoc i wskazówki.
Proszę o pomoc.
Moja mama będąc na jakimś pokazie zakupiła fotel do masażu na raty . Problem polega na tym,że osoby prowadzace wprowadzili w błąd moja rodzicielke.
Wartośc fotela 5600pln
podana rata na umowie 150,84 na 24 M
Dziś dzowniła do Niej kobieta ktora poinformowala ze rata będzie wyższa.
Co wcale nie dziwie się gdyż skoro fotel kosztowal 5600 a podana rata rowa na sie sumie 3620,16.
Mama mowiła,że dzowniła na obsluge klienta ale facet z ktorym rozmawiala byl arogancki i pow ze nie ma mozliwosci odstapienia od umowy ,że trzeba było czytac umowę .
Próbowałam sama dodzownić się jednak nikt nie odbierał.
Jutro mam zamiar z Nimi się kontaktować.
Jestem oburzona zachowaniem tej firmy . Jak mogą starszych ludzi wprowadzać w błąd i naciagać .
Jak mam z Nimi rozmawiać i na co się powołać ?
Dodam,że chcialabym aby z uwagi iż oszukano moją mamę firma poniosła koszta za transport bądź też aby ktoś przyjechał po fotel.
Proszę o pomoc i wskazówki.