Oszustwo allegro

• Autor wątku Autor wątku kokardka2017
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kokardka2017

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam! Dn.23 kwietnia br.zamówiłam na allegro pewne części. Ze wzgledu na to ze były mi pilnie potrzebne bo mialam zaplanowany w kolejnym tygodniu wyjazd za granice gdzie tego koniecznie potrzebowałam postanowiłam,ze upewnie sie czy paczka zostala wysłana. Kiedy po raz pierwszy dzwoniłam do firmy jakis pracownik odebral i poinformował mnie ze paczka zostala wysłana we wtorek 25.04.17 (dzwomilam tam w środe 26.o4.17r.). Do piatku (28.04.17) nie otrzymalam paczki. I od tego czasu jest bardzo duzy problem z dodzwoniem sie do firmy. Za kazdym razem otrzymuje odpowiedź jak juz sie do dzownie, że nr paczki wysla sms/że ten pan jest na spotkaniu/bądź jest na działce 😅). Ostatnią rozmowe nagralam na dyktafonie zeby mieć wrazie czego jakis dowod ze powiedziano mi że nr paczki przesla sms. Niestety na emaila również mi nie odpisano. Jutro chce dalej dzownic i w zasadzie dlatego tu pisze bo chcialabym sie dowiedzieć w jaki sposob mam rozmawiac z ktoryms z pracowników (jakieś paragrafy ktore moge im przedstawić) i co mam im powiedzieć. Na jakie argumemty moge sie powolac. Bo juz sama nie mam pomyslu jak to rozegrać. Błagam o odpowiedź :D

rozumiem że to zakup od firmy ?

a jaki był podany czas realizacji zamówienia ?

outmc napisał:
a jaki był podany czas realizacji zamówienia ?

Nie mam pojęcia, lecz wiem że miało zostac wyslane paczką pocztową priorytetową chyba po wplacie pieniędzy na konto

Powrót