K
kokardka2017
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam! Dn.23 kwietnia br.zamówiłam na allegro pewne części. Ze wzgledu na to ze były mi pilnie potrzebne bo mialam zaplanowany w kolejnym tygodniu wyjazd za granice gdzie tego koniecznie potrzebowałam postanowiłam,ze upewnie sie czy paczka zostala wysłana. Kiedy po raz pierwszy dzwoniłam do firmy jakis pracownik odebral i poinformował mnie ze paczka zostala wysłana we wtorek 25.04.17 (dzwomilam tam w środe 26.o4.17r.). Do piatku (28.04.17) nie otrzymalam paczki. I od tego czasu jest bardzo duzy problem z dodzwoniem sie do firmy. Za kazdym razem otrzymuje odpowiedź jak juz sie do dzownie, że nr paczki wysla sms/że ten pan jest na spotkaniu/bądź jest na działce
). Ostatnią rozmowe nagralam na dyktafonie zeby mieć wrazie czego jakis dowod ze powiedziano mi że nr paczki przesla sms. Niestety na emaila również mi nie odpisano. Jutro chce dalej dzownic i w zasadzie dlatego tu pisze bo chcialabym sie dowiedzieć w jaki sposob mam rozmawiac z ktoryms z pracowników (jakieś paragrafy ktore moge im przedstawić) i co mam im powiedzieć. Na jakie argumemty moge sie powolac. Bo juz sama nie mam pomyslu jak to rozegrać. Błagam o odpowiedź