Oszustwo przy zakupach internetowych??

• Autor wątku Autor wątku Marta_W18
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Marta_W18

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Witam, w tamtym tygodniu na jednej ze stron ( dokładnie sklepu kosmetycznego) zamówiłam kilka kosmetyków. Do dziś, nie dostałam żadnej wiadomości mail'em czy zamówienie zostało wysłane ( prócz wiadomości "Twoje zamówienie zostało zrealizowane" od nadawcy "null" do którego też żadnego zapytania wysłać nie moge "Niepoprawny adres e-mail". Dzwoniąc na numer, który umieszczony jest na stronie usłyszałam tylko "Ale to pomyłka, nie wiem gdzie się pani chciała dodzwonić, do widzenia". Co w takiej sytuacji powinnam zrobić? Dodam,ze numeru nie pomylilam na pewno..

Sklep istnieje, jest aktywna strona i facebook.
Nie zapłaciłam z góry, wzięłam kuriera.

Może i bym czekała, ale zdziwiło mnie to, że żadnej wiadomości nie dostałam no i ta " pomyłka" przy dzwonieniu.

Skoro potrzebuje tego jeszcze w tym tygodniu, a ktoś mówi mi że to pomyłka to jak mam to rozwiązać?

Gdzie Ty wynajdujesz takie stronki? ;-)
Nie przejmuj się zamówieniem. Chcesz, to czekaj, nie chcesz - kup gdzie indziej.

Przy tym produkcie jest: "Dostępność: -1 szt.", co prawdopodobnie oznacza, że magazyn jest pusty a jedna sztuka z przyszłej dostawy jest zaklepana dla Ciebie. Próbowałaś się skontaktować przez formularz w zakładce kontakt?
Jakie dane podawałaś podczas zamówienia?

spróbuj zadzwonić pod ten numer, ja nie próbowałem ale na fb mają ten numer podany
+48 535 100 068

Powrót