S
Shardi88
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
Witam. Proszę o pomoc. W zeszłym roku zakupiłam meble do mieszkania. Od kierowcy odbieram je mój tata bo ja bylam w ciąży i akurat mialam wizytę u lekarza. Tata nie sprawdził tego co odbiera i okazalo sie później ze dwie rzeczy są ok a dwie to nie moje meble. Zamiast komody i stolika dostaliśmy 1/3 szafy i 1/3 biurka. Zadzwoniłam do sklepu wszystko niby ok wyjaśnia sprawę z pozostałymi klientami kto ma moje meble i wyprostują wszystko. Później wlascicielka sklepu twierdzila ze nikt nie przyznal sie ze posiada nie swój towar i ona zamówi u swojego dostawcy moje rzeczy wysle kierowcę i zabierze to co u mnie zalega. Od 1 grudnia nie ma z ta firma kontaktu nie odpisują na smsy maile nie odbierają telefonów. Mam dowody zakupu i korespondencje z wlascicielka firmy gdzie zobowiazala sie do wysyłki mojego zamówienia. Strona w Internecie zostala kilka dni temu zamknieta. Co zrobic?? Jestem 600zl w plecy... Gdzie sie udać aby odzyskać pieniadze? Proszę o pomoc bo dla mnie taka kasa to naprawde dużo...