R
remiks
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 22
Witam. Chciałem zapytać o poradę w związku z oszustwem na allegro. W piątek pojawiła się aukcja -sprzedam pozostalosci po uszkodzonej przyczepce samochodowej typu sam. (komplet waznych dokumentow) w sklad wchodzi: tablica rej (nowa. biala) tabliczka znamionowa dowod rej ubezpieczenie wazne. dmce 750kg masa wlasna 250 ladownosc 500 . Więc zakupiłem za 500 zł. i myślałem że mały remont i będzie przyczepka lecz kontakt się urwał. Allegro stwierdziło że jest mu przykro. Przeszukałem google i znalazłem podobną aukcje tego użytkownika tylko troszkę zmieniona treść"sprzedam pozostalosci po uszkodzonej przyczepce samochodowej typu sam. (komplet waznych dokumentow) w sklad wchodzi: tablica rej (nowa. biala) tabliczka znamionowa dowod rej ubezpieczenie wazne do 16.11.2015 jestem jedynym wlascicielem na dowodzie. nie ma umow posrednich rok produkcji 1995 dmce 750kg masa wlasna 200 ladownosc 550 wysyla mozliwa na zasadzie zwrotu kopii umowy zapraszam do kontaktu. pozdrawiam ".Zgłosiłem ten fakt i poinformowano mnie ,że zablokowali użytkownika.Moje pytanie co mogę dalej z taką sprawą zrobić? Dziękuje za poswięcony czas.