N
Nikos97
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Bo zastanawia mnie gdy powiem ze mam jednego lptopa to czy beda jakies konsekwencje?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zostałeś przesłuchany w charakterze świadka, tak? A czy zabezpieczono już dysk twardy Twojego komputera/dyski twarde komputerów?PerMartosz napisał:Witam,
Dostałem wezwanie na policję w sprawie naruszenia praw autorskich.
Na policji dowiedziałem się że z mojego IP został pobrany film "Witaj w klubie".
Czytałem w internecie, że pewna kancelaria pozywa masowo ludzi właśnie o ten film.
Teraz mam pytanie czy jeżeli policja wie tylko, że z mojego IP został pobrany ten film to czy to jest twardy dowód za który można uznać mnie winnego?
Szczególnie, że w moim domu oprócz mnie mieszkają jeszcze 3 inne osoby a router był niezabezpieczony hasłem.
Za pomoc z góry dziękuje.
Nie będzie żadnych, o ile panowie policjanci się nie zorientują, że ich wprowadziłeś w błąd.Nikos97 napisał:Bo zastanawia mnie gdy powiem ze mam jednego lptopa to czy beda jakies konsekwencje?
Nimar napisał:Dzisiaj stawiłem się na wezwanie policji w sprawie pobrania filmu dallas buyer club.
A kiedy rzekomo film był pobrany? jaka jest data na wezwaniu ?Xabder napisał:Witam, moja babcia dzisiaj dostała pismo od Glass-Brudziński do wezwania do wpłaty na ich konto 470 zł za udostępnienie filmu "Drogówka" o godzinie 2 w nocy. Co ma zrobić w takiej sytuacji?
danielo94 napisał:A kiedy rzekomo film był pobrany? jaka jest data na wezwaniu ?