C
croniker
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
squbaniec napisał:I czego tu się wstydzić. Wystarczy wejść na Onet czy interie i golasy się znajda
Ja się też nie wstydze, przecież wszędzie oglądanie jest darmowe.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
squbaniec napisał:I czego tu się wstydzić. Wystarczy wejść na Onet czy interie i golasy się znajda
zbysiu34 napisał:Jeżeli nie robiły tego "organy ścigania" to skąd mają dokładną datę i godzinę? Interesuje mnie to, ponieważ też dostałem takie wezwanie do zapłaty. Zaznaczam, że na moim wezwaniu nie zgadza się adres ip, ja mam inny i również nie pamiętam, żebym coś takiego udostępniał.
croniker napisał:Mój adres akurat się zgadza, bo jestem w UPC i mam stały adres IP.
Czy tego typu kancelarie wysyłają takich wezwań/przypomnień więcej ? Nie chciałbym aby któs z rodziny odebrał list :/
squbaniec napisał:Dlaczego nie podajecie nazwy pliku. Chyba nie jesteście dziećmi żeby Was ktoś posadził o oglądanie czego nie powinniście. Przynajmniej będziemy wiedzieć czego dotyczy i kogo reprezentują ( polskiego czy zagranicznego dystrybutora)