Otrzymałem list z poleceniem zapłaty - 3

• Autor wątku Autor wątku kruszon1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Teraz powinien być złożony pozew zbiorowy przeciw LS żeby dostali nauczkę i żeby nikomu z tłustych bogatych prawników nie przyszło do głowy otworzenia kolejnej "kancelarii prawnej". Gratuluję osobom które nie zapłaciły i wytrzymały jak ja, szkoda tylko ludzi którzy zapłacili tym akwizytorom. :)

Tylko czy przypadkiem umarzanie spraw nie ma miejsca tylko w olsztynie ??

danielo94 - raczej chodzi o wszystkie sprawy prowadzone przez olsztyńską prokuraturę, a mogły dotyczyć osób z dowolnej części kraju. Ciekawi mnie, czy teraz każdy przesłuchiwany jako świadek dostanie pismo z prokuratury o tym, że umorzono tę sprawę?

Z tego co pamiętam to sprawy LS prowadziły prokuratury właściwe ze względu na miejsce zamieszkania osoby, która otrzymała pismo .

juz wczoraj podawalem tego linka ale.leszeks uparcie go kasowal. A.co do pieniedzy to proste obliczenia. Zaplacilo 10 przestraszonych osob. Maja 7500. Zaplacilo 100. Maja 75.000. Zaplacilo 1000. Hohoh.

Jak w 2015 przysłali pisemka że w 2013 się coś rzekomo udostępniało to w takim tempie nawet jak w tym roku poumarzają sprawy to dowiemy się w 2017.:D

Dostał ktoś jeszcze drugie wezwanie do zapłaty po miesiącu ? ja dostałem 27 stycznia i dzisiaj drugie w związku z nieodpowiedzeniem na pierwsze wezwanie.

Luq26 ,a za jaki film dostałeś drugie wezwanie do zapłaty i z jakiej kancelarii ?

Eqador, za ten sam co w pierwszym piśmie Podrywacze e62 z kancelari Lex Superior
jerzyadam56, nikogo nie straszę tylko chciałem spytać czy komus też wysłali ,,ostateczne przedsądowe wezwanie do zapłaty lub do złożenia wyjaśnień w sprawie,,

A czy to drugie wezwanie podobnie jak pierwsze wezwanie u innych osób było bez stempli i nie wysłane poleconym tylko wrzucone do skrzynki jak zwykły list?

Skrobek, tak bez stempli, skrzynki pocztowej nie mamy ale tak doręczone jak zwykły list.

Czy u kogoś sprawa miała dalszy etap ? Ktoś procesował sie z lex superior w sprawie z wysyłanych pism lub tez lex superior wytoczyło komuś sprawę i toczy lub toczyła sie ona ?

Ostatnia edycja:
z tego co słyszałem to nic takiego nie miało miejsca :) a u Ciebie był "jakiś dalszy etap " ??

Nie jednak ciekawi mnie jak bardzo poważnie traktuje sprawie lex superior i czy sa w stanie dochodzić ich prawdy. Jest w ogóle sens przejmować sie tymi pismami ?

Ostatnia edycja:
cudownie. Czyli teraz bede sie stresowal tym kto trafi na ewentualne kolejne pismo. Ja czy zona.

Do mnie też przyszło pismo z LS ale tym razem poleconym

Ja również dostałem drugie pismo, jednak ponownie to nie był list polecony.

widze ze wbrew temu co pisza o Olsztynie to nadchodzi druga fala. Zaczyna sie robic goraco. Moze zobaczyli ze duzo ludzi wplacilo i ida za ciosem.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót