P
ppilar
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 376
No i jak to wyjaśnić? Rozumiałbym gdyby te osoby faktycznie ściągnęły albo chociaż zaczęły ściągać ten plik, ale skoro twierdzą, że nigdy tego nie robiły (i mówią prawdę), to skąd te oskarżenia? Wiem, że jest raczej niemożliwe, żeby pamiętać co się robiło określonego dnia 1,5 roku temu, ale może ktoś z Was kojarzy czy w tamtym czasie wyszukiwał w internecie cokolwiek, co miało związek z tym filmem? Próbuję dociec jak w ogóle doszło do tego, że znaleźliśmy się w gronie podejrzanych. Chyba nie odważyliby się wysuwać zupełnie zmyślonych roszczeń. Żeby zrobić to, co mi zarzucają, musiałbym:
1. pobrać i zainstalować aplikację do obsługi torrentów, którą wymieniają w wezwaniu
2. pobrać odpowiedni plik torrent
3. zainicjować pobieranie właściwego pliku z filmem
a takiego ciągu czynności na pewno sobie nie przypominam (zresztą nie wiem dlaczego miałbym świadomie pobierać plik, którego nazwa nic mi nie mówi). Krótko mówiąc, nie mam zielonego pojęcia kiedy niby miałbym pobierać ten film (chyba że buszował mi w komputerze jakiś haker albo zrobił to bez mojej wiedzy jakiś syfiasty program).
1. pobrać i zainstalować aplikację do obsługi torrentów, którą wymieniają w wezwaniu
2. pobrać odpowiedni plik torrent
3. zainicjować pobieranie właściwego pliku z filmem
a takiego ciągu czynności na pewno sobie nie przypominam (zresztą nie wiem dlaczego miałbym świadomie pobierać plik, którego nazwa nic mi nie mówi). Krótko mówiąc, nie mam zielonego pojęcia kiedy niby miałbym pobierać ten film (chyba że buszował mi w komputerze jakiś haker albo zrobił to bez mojej wiedzy jakiś syfiasty program).