Witam,
Chciałbym dowiedzieć się czy są tutaj osoby które , otrzymały zawiadomienie w formie świadka ,dotyczące rzekomego udostępniania filmu " Witaj w klubie " na portalu chomikuj. Kilka miesięcy temu zostałem przesłuchany w takiej formie , organy ścigania posiadały Moje prywatne dane osobę , których nie mogli otrzymać od abonenta telefonicznego czy dostawcy internetu , ponieważ takich danych nie ma w żadnej podpisanej umowie i nigdy nie były podawane w sieci( jedynie facebook i konto pocztowe ) najlepsze jest to że nigdy nic nie było wrzucane przeze Mnie do chomka i żadnego powiązania z adresem mailowym czy facebook'em więc ciekawe jest to czy dane zostały pozyskane w legalny sposób. Byłem bardzo zdziwiony wizytą policji , która zaproponowała mi abym spotkał się z nimi w formie świadka , ja osobiście na sumieniu nic nie mam . Odpowiedziałem na wszystkie pytania , które według Mnie były skomponowane w taki sposób aby ktoś nieświadomie przyznawał się do nie wiadomo czego. Policjant przesłuchujący sam nie był wstanie odpowiedzieć na Moje pytania , ponieważ wiedział tyle co ja ( czyli nic ) podałem pod zeznaniami również numer kontaktowy dla Policji i od tamtego czasu nic , nie rozumiem dlaczego ktoś daje na Mnie zawiadomienie i jestem wzywany na komendę policji. Mam wszystko oryginale , system , programy z licencji freeware , gry wszystkie oryginalne , nie używał torrent'a , na chomika nigdy nic nie dawałem ( doładowałem kilka razy z własnego budżetu transfer - tyle ) chciałbym dowiedzieć się czy ktoś jeszcze był lub jest przesłuchany w formie świadka filmu "witaj w klubie " jakoś tak , nawet tego nigdy nie oglądałem. Sam po przesłuchaniu powiedziałem , jeżeli jeszcze raz ktoś będzie Mnie fatygował do tłumaczenia się i odpowiadania na głupie pytanie , zostanie pozwany , bo to jest śmieszne że anonim zdobywa dane nie wiadomo jak / wysyła na Ciebie policje i liczy abyś żył w strachu . Powinien się liczyć z tym że nie każdy na to pozwoli.:!: