W
wiceqq
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Czy naprawdę tak ciężko poświęcić trochę czasu na lekturę tematu i wyciągnięcie wniosków co do sprawy?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Już pisaliśmy o tym tutaj. Te dane dla faktu rozpowszechniania nie odgrywają roli. Poczytaj wcześniejsze posty.AntoniRozwadowski napisał:... Ilu osobom udostępniono fragmenty danych i które to były fragmenty? ...
yacek _b napisał:Witam !
Zapłacić i mieć " spokój " czy nie . Nie chcę żyć w świadomości , że ktoś kiedyś mnie odwiedzi czy dostanę wezwanie na policję .
Ty masz coś robić? Jesteś już duży, więc powinieneś wiedzieć, że ewentualną winę, to trzeba udowodnić Tobie (nigdy odwrotnie, Ty niewinność).kozlos napisał:Bardzo prosze o pomoc, gdyz nie wiem co robic.
Rzeczowo można odpowiedzieć tylko w jeden sposób. Kolego, Twoje wywody to absolutne brednie.BRAINSTORM napisał:Proszę o rzeczowe odpowiedzi
Robilee napisał:Rzeczowo można odpowiedzieć tylko w jeden sposób. Kolego, Twoje wywody to absolutne brednie.
Praktycznie każde zdanie Twojego obszernego wywodu świadczy o braku znajomości prawa (cywilnego, karnego, telekomunikacyjnego, ochrony danych osobowych) oraz sprawy, o której mowa w tym wątku. Wątpię by komukolwiek chciało się ustosunkowywać do każdego pytania z osobna. Chcesz wysyłać jakieś tony pism? Pytasz: "Czy można?". Można. Wysyłaj. Papier zniesie wszystko.BRAINSTORM napisał:Czy możesz to uzasadnić odnosząc się do każdego z moich pytań?
Zapewniam Cię, że odniosłem się do każdego z pytań. Określając Twój wywód słowem "brednie", wykazałem się daleko posuniętą delikatnością.BRAINSTORM napisał:Czy możesz to uzasadnić odnosząc się do każdego z moich pytań?
Nie jesteś jedyną osobą, która pisze tu skończone bzdury. Trzeba na nie reagować ostro, gdyż wprowadzają w błąd innych użytkowników forum. Zdaj sobie sprawę, że ludzie poszukujący porady, trafiają na Twój tekst, który znajduje się w forum prawnym. Rozumiesz konsekwencje? Celem tego forum jest zwiększanie świadomości prawnej użytkowników, nie zaś rozprzestrzenianie absolutnych herezji. Naprawdę takie rzeczy, jak Twoje absurdalne pomysły, są później powtarzane. Uwierz, trzeba z tym walczyć. Mam nadzieję, że zrozumiałeś. Pozdrawiam i zachęcam do poszerzania wiedzy w dziedzinie prawa.BRAINSTORM napisał:tak samo jak z Twoich odpowiedzi pod innymi wątkami na tym Forum
BRAINSTORM napisał:Mam kilka pytań.
...
- czy można ...
- czy GIODO ...
- czy można ...
- Czy w przypadku ...
- czy można ...
- Czy w przypadku ...
- Czy można ...