P1 czy P2? Zamknięty czy półotworek?

• Autor wątku Autor wątku Sabriinka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

Sabriinka

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
25
Witam mój chłopak ma w środe komisje która ma zdecydować czy bedzie na P1 czy na P2 może ktoś wie od czego to zależy?? Jakie trzeba spełniać kryterium żeby być na p2??

Mieć nieduży wyrok i za jakieś nie super groźne przestępstwo a nie typu pobiecie ze skutkiem śmiertelnym. Ale to jest różnie, dużo zależy od szczęścia.

Czy ja wiem- mój mąż miał 3 wyroki i dostał 2p na pierwszej komisji...Choć chyba miał szczęście- bo jak stawał to miał 1 wyrok a jak wychodził to doszedł kolejny, a 3 doszedł po miesiącu ale już nikt nie myślał na szczęscie już zmieniać mu grupy...

Różnie to pewnie bywa. Mojemu Tomkowi wciąż nie chcą dać P2, a wyrok - rok. Przestepstwo niegroźne. Na komisji stawał chyba ze 4 razy. Opinia ZK idealna. Kto ich tam wie.

Kurde masakra:/ a jeśli On ma padaczke to moze to wplynać na to ze dostanie P2 czy raczej P1??

Przecież żeby dostać p2 nie musi się pracować. Mirek był skazany za rozbój i inne i zmienili mu z p1 na p2 ale on pojechał na szkołę to dlatego. Miał ponad 8 lat wyroku po łącznym a na p2 poszedł po 3 latach

No to musze mu powiedziec ze ma sie do szkoly zapisac bo to faktycznie moze byc wazne. tak jest zdolny do pracy! Normalnie pracowal przed wyrokiem w firmie jako magazynier. Wyslalam do aresztu opinie z pracy i swiadectwo pracy! Takze mysle ze to mu pomoze! a jakie sa dokladniejsze kryterium co do P2 zna moze ktos je??

Mój M. też stawał tydzień temu na komisję i niestety nie dostał P2 ! Ma 3 wyroki - niezbyt groźne, a wyrook 4,5 roku! ale siedzi już 7 mieś + 3 mieś wcześniejszej sankcji z roku 2006 tzn. 10 mieś i dalej nie chca mu przyznać p2 !!!
pozdrawiam wszystkich ... !

[cytat:308521qr]
Mieć nieduży wyrok i za jakieś nie super groźne przestępstwo a nie typu pobiecie ze skutkiem śmiertelnym
[/cytat:308521qr]
z Krzychem siedział koleś właśnie za takie przestepstwo na p2
napisze wiecej na białej pracuje koleś w kantynie który odsiaduje 25 lat za morderstwo, jest na p1, ale pracuje, wiec jak to naprawde jest?

tego to nikt nie wie:/ ale moj dostał p2 takze nie jest zle:)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót