Paczki

• Autor wątku Autor wątku mala987
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
wystarczy sie dowiedziec ile mozna spakowac w paczke ile sztuk i co

no wlasnie, wiec najlepiej dowiedziec sie jak bedziesz pytala co mozesz wsadzic, czy recznik tez moze byc. wg.mnie mysle ze to nie poblem z recznikiem.

mam pytanko czy jest ktos kto ma kogos na białełece bo chciałam sie spytac co mozna włozyc do paczki zywnosciowej a wiem ze w kazdym kakładzie karnym jest inaczej

witam.wysłałam paczke higieniczna chłopakowi .wczesniej przyszedł talon na nia.paczka wrociła z zaznaczeniem ze adresat odmowił czy nie przyjął paczki(jakos tak sformułowano)wiem ze on chciał tę paczke.mozliwe jest ze go nie znaleziono i odesłano paczkę?paczke wysłalam tam gdzie jest osadzony moj chłopak wiec jak to jest mozliwe ze odesłano?

Dziwne, jedyne co mi przychodzi do głowy to, że nabroił i zabrali mu paczki ale myślałam, że tylko ze spożywczymi tak robią.

wie ktos co mozna włozyc do paczki zywieniowej w zk białołeka bo chyba z kazdym jest inaczej?

martyna532 napisał:
witam.wysłałam paczke higieniczna chłopakowi .wczesniej przyszedł talon na nia.paczka wrociła z zaznaczeniem ze adresat odmowił czy nie przyjął paczki(jakos tak sformułowano)wiem ze on chciał tę paczke.mozliwe jest ze go nie znaleziono i odesłano paczkę?paczke wysłalam tam gdzie jest osadzony moj chłopak wiec jak to jest mozliwe ze odesłano?

Niemożliwe jest, żeby go nie znaleziono w ZK, w którym jest.
Druga rzecz jeśli paczki nie dostarczono dlatego, że go tam nie ma to na kopercie byłby napis "nie przebywa". Oni zawsze piszą to, co faktycznie jest. Jeśli ktoś odmawia to piszą, że odmówił, jeśli go nie ma to piszą, że nie przebywa, jeśli czegoś nie może dostać to piszą, że brak zgody na przyjęcie tego i tego.
Jedyne co mi przychodzi na myśl to pytanie czy Twój chłopak ma kogoś bliskiego poza Tobą? Może miał dostać coś od kogoś innego, a że wszędzie są limity to z tej paczki zrezygnował, albo może stwierdził, że potrzebuje jeszcze coś tam i stara się o nowy talon, a wie, że gdyby przyjął tę paczkę to na zgodę na następną by musiał długo czekać.

albo jest jeszcze opcja ze ktos przyjal za niego jego talon-chlopaki czesto oddaja swoje paczki -talony zeby ktos inny mogl na niego dostac pare drobiazgow, i dlatego odmowil...

Anusia , nie wiem jak jest na Białołęce ale w zk w których miałam styczność zawsze oddawano mi jakieś pasztety , serki topione , krojoną wędline itp.

Proponuję zadzwonić do ZK i zapytac co możesz dać :)

Możesz zawsze tam zadzwonić i sprobować zapytac o listę rzeczy, których nie mozna dać do paczki żywnościowej, mi udzielili odpowiedzi w ZK do którego dzwonilam

Chcialabym sie dowiedziec czy ktos z Was wie jak wyglada pobyt na wieziennym psychiatrycznym na Swiebodzkiej we Wroclawiu? Moje kochanie ma byc przewieziony wlasnie tam juz niedlugo.Wiem juz jak wyglada podawanie paczek,widzenia itd. ale chodzi mi o warunki tam i ogolnie wszystko co z tym zwiazane.Bardzo dziekuje za pomoc z gory

czesc mam problem poniewaz wysłałam paczke higieniczna tylko ze została mi ona zwrocona i niewiem dlaczego? mimo wszystko ze miałam w niej wszystko co było na talonie jaka moze byc tego przyczyna ?

no własnie w tym jest problem ze jest nadal w tym zakładzie i na nia czeka

Może paczka była za ciężka albo zgoda straciła ważność. Może coś było w szklanym opakowaniu...powodów może być mnóstwo.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót