Pakiet SMS Orange, brak info o jego wyczerpaniu

• Autor wątku Autor wątku qwoot
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Q

qwoot

Użytkownik
Odpowiedzi
44
Jak sprawa wygląda tak, że kupiłem pakiet 600sms za 6złotych.
Orange nie powiadomiło mnie o końcu tego pakietu:!: (nic nie przyszło, ze zostało 100, 10 sms czy nawet, że wyczerpałem już swoje smsy, przyszło jedynie 9stycznia ze za 3 dni mój pakiet się skończy)
To stało się akurat w ten jeden jedyny raz jak pokaźna kwotę na koncie miałem,
nie wiedziałem, że pakiet się skończył i sms po smsie zżarło wszystko - 20 groszy za sms, to czy mam jakieś szanse odzyskać swoje środki?
bo teraz patrze, że nic nie mam praktycznie na koncie głównym to się ciśnienie człowiekowi podniosło jak myślał, że korzysta z pakietu SMS, da się coś zdziałać w takiej sytuacji?

Przeczytaj regulamin promocji, wg mnie wyraźnie pisze jak należy sprawdzać pozostałe SMS-y w pakiecie.

Jeżeli chodzi o poniższy pakiet, to napisz reklamację (o ile SMSy były wysyłane na odpowiednie numery).

Regulamin usługi „Pakiet 600 SMS-ów w Orange”

6. SMS-y dostępne w ramach Usługi można wysyłać tylko i wyłącznie na numery komórkowe w sieci Orange z wyłączeniem numerów specjalnych określonych w cenniku usług w taryfie Orange POP i Orange ONE oraz z wyłączeniem SMS-ów wysyłanych w roamingu i za granicę.

16. Usługa wyłączana jest automatycznie po upływie okresu ważności lub po wykorzystaniu dostępnego limitu SMS-ów. O wyłączeniu usługi Abonent zostanie poinformowany SMS-em.

tak też uczyniłem, postaram się napisać jaka była odpowiedz Orange w tej sprawie, zalogowałem się na ich stronie i połączenia obejrzałem, żarło mi kasę od wielu wielu wielu dni a co najlepsze dopiero 2 dni temu przyszedł do mnie SMS ze okres ważności pakietu (jakby nie patrzeć nieistniejącego) mija za 3 dni także to już naprawdę już może wprowadzić w błąd

Powrót