M
mozartt
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam! Otóż temat dotyczy części rowerowej, a konkretnie napinacza łańcucha. Pewna firma amerykańska (E13) opatentowała część, która spełniała pewną funkcję. Ja w moim projekcie użyłem podobnej części, ale jedyne co łączy moją część z tą amerykańskiej firmy to pełniona funkcja. Wszystkie wymiary, cały projekt przygotowałem w oparciu o własne spostrzeżenia. Prosiłbym o pomoc. Czy mogę z moim produktem wejść na rynek?:
(konkretnie w linkach poniżej chodzi o jedną część. U mnie biała przymocowana dwoma śrubami, z jednym otworem w prawej części. W moim projekcie jest wykonana z innych materiałów, oraz wszystkie wymiary są różne)
Z góry dziękuję za pomoc.
Mój projekt:
mozartt Photo at my desk
in Lubliniec, Poland - Pinkbike.com
Projekt "konkurencji":
Santa cruz V10 Photo at my 2008 downhill race rig in Telford, United Kingdom - Pinkbike.com
chodzi o tą część, w całym projekcie:
geo Photo at none in Shanghai, China - Pinkbike.com
(konkretnie w linkach poniżej chodzi o jedną część. U mnie biała przymocowana dwoma śrubami, z jednym otworem w prawej części. W moim projekcie jest wykonana z innych materiałów, oraz wszystkie wymiary są różne)
Z góry dziękuję za pomoc.
Mój projekt:
mozartt Photo at my desk
Projekt "konkurencji":
Santa cruz V10 Photo at my 2008 downhill race rig in Telford, United Kingdom - Pinkbike.com
chodzi o tą część, w całym projekcie:
geo Photo at none in Shanghai, China - Pinkbike.com