payslip

• Autor wątku Autor wątku jusiakot
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

jusiakot

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
15
Witam, miesiąc temu moje wynagrodzenie nie zgadzalo sie na 20 godz. Mam stawke godzinową,kazdego dnia na wejscie i wyjscie klikam sie kartą,procz tego przełozony prowadzi oddzielna liste. Zgłosiłam to do menadzera,on stwierdzil ,ze dwa razy ,czyli jeden dzien w jednym tygodniu i drugi dzien w nastepnym tygodniu wbiłam sie na wejscie, ale sie nie wybiłam, na liscie u przelozonego tez mnie nie ma(akurat szkolił sie nowy człowiek na tostanowisko-zekomo mogł sie pomylic,przeoczyc ,nie znal ludzi nazwisk itp).starszy przełozony jednak poswiadczył do menadzera, ze bylam w tych dniach w pracy, menadzer zgodził sie by wyrównano payslipa.czekałam dwa miesiace i dzis ponownie poszlam do biura-ksiegowa oznajmiła mi,ze przykro jej ,ale menadzer zakazał jej wyrownania jej mi tych godz. Bardzo prosze ,gdzie powinnam to zgłosic i w jaki sposób mam udowodnic ze byłam w tych dniach w pracy????? Z góry dziekuje

Jesli manager nie che poswiadczyc swoim podpisem ze bylas w pracy ..wez dwoch swiadkow niech ci podpisza i idz z tym jeszcze raz do managera i powiedza za zlaszasz do sadu ...ot co :)

Powrót