Pierwsze widzenie (as zk), zakupy, paczka itd

• Autor wątku Autor wątku dominika87gd
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
D

dominika87gd

Witam
chcialam sie dowiedziec jak to jest... moj narzeczony dostal "bilet" zeby zglosic sie do odbycia kary do AS
1. jak dlugo tam moze byc zanim trafi do ZK?
2. czy nie bede miala problemow z widzeniem dopoki bedzie on w AS (chociaz nie jest aresztowany tylko juz skazany)?
3. po jakim czasie moze odbyc sie pierwsze widzenie?
4. Ile i czego mozna ze soba wziasc na widzenie - mam na mysli jakies jedzenie (ale nie kupne) jakie ubrania itd?
5. W ogole ile ubran mozna ze soba tam miec itd?
6. czy jest jakis limit na wydatki w kantynie (pewnie sa tam straszne ceny,co?)
7. czy sa ograniczenia na jakies produkty?

1. To zależy od transportu i wolnych miejsc w zk
2. i 3. Myślę, że nie jak mojemu zmieniali grupe z p2 na p1 to przenieśli go na miesiąc do aś i mogłam tam normalnie przyjechać w dzień w którym były ustalone widzenia
4. Żebyś mogła mu coś wnieść on musi mieć na to talon przydzielony i to od zk zależy co możesz wnosić
5. Takie jakie są wypisane na talonie
6. To także zależy od zk i zasad tam ustalonych
7. ale nie wiem o co Ci dokładnie chodzi więc na to ci nie odpowiem :)

Jesli chodzi o punkt 6.to w Bydgoszczy na Wałach jest limit zakupow w kantynie do 100zl.ale jesli kwota ma byc np.1 zł wiecej to pozwala nie wiecej...
Są ponoc zaklady gdzie w kantynie mozna robic zakupy do 150zl nawet.Podczas widzenia mozesz procz tych zakupow kupic na miejscu,typu kawa i cos slodkiego a nawet czytalam ze gdzies pizze mozna kupic.To sa takie zakupy ktorych ze soba wziasc nie moze.Najlepiej wyslac lobuzowi pieniadze i sa wypiski.U mojego W taka wypiska to po 100zl i robi sobie zakupy sam w kantynie.Ceny sa wieksze od zwyklego sklepu ale nie tak duzo.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót