M
MaszkaroooTy
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
mam taki problem...mam 1 stopien niepelnosprawnosci przyznany od 2008 do 2011 roku,w tym roku w kwietniu skonczylam 18 lat,wiec założyłam sobie konto w banku i poszłam do mopsu by zasilek pielegnacyjny 153zł wpływał mi na konto,bo nie zawsze dogaduje sie z mamą...wniosek byl złożony 1 czerwca jak kazali z prośba o zmianę konta....niestety 30 czerwca nie zobaczylam moich pieniążków!!Moja mama również bo byłyśmy w banku i wpływu nie bylo...bylam tam juz 3 razy,minely 2 i pół tygodnia,a te "kolesiówy"co tam siedzą ciagle mnie odsyłaja że mam czekać,bo to zostanie wyrównane...co przychodze moja teczka jest głęboko w szafie a one piją kawe i żrą ciastka...i ciągle odsyłają...cierpliwość mi się konczy,wiec proszę o odpowiedz czy napewno wyrównaja??Teraz mi coś wspomniała łaskawie,że nie ma jakiejś decyzji...spytałam sie jakiej a ona nie odpowiedziała..;/ i nie wiem czy czegos nie zlozylam...ale przeciez to tylko numer konta...nie wiem czemu tak sie dzieje...Boję się że nie odzyskam pieniedzy za ten jeden miesiac..
Dziekuje za odpowiedz i Pozdrawiam...Magdalena
Dziekuje za odpowiedz i Pozdrawiam...Magdalena