K
kia
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 13
witam, i serdecznie prosze o pomoc .moj 20 letni syn zostal posadzony o podanie narkotykow nieletniej ,kilka osob z naszego osiedla i sama pokrzywdzona-do dzis nie wiemy kim ona jest,wskazalo na mojego syna jako na osobe rozprowadzajaca narkotyki {niektorzy z tych chlopcow przyszli do syna i mowili ze zostali zmuszeni i zastraszeni przez policje aby podpisali oskarzenie mojego syna }.w trakcie przeszukania mieszkania nie znaleziono niczego , mimo to syn zostal zatrzymany do 48 godz ,a kiedy poprosil o konfrontacje p.prokurator uswiadomila go ze w takiej sytuacji wystawia zatrzymanie na dluzszy czas tj. do wyjasnienia i czas ten spedzi we wiezieniu,moze to potrwac nawet kilka miesiecy.podczas przesluchania syn przyznal sie ze kilka razy palil skreta ,i ze strachu przed wiezieniem zgodzil sie na ugode zaproponowana przez prokuratora, dzis w pismie prokuratora kieruja go na badania psychiatryczne czy nie jest uzalezniony . nie wiem jak moge pomoc synowi ,jakie moga byc dla niego konsekwencje tej ugody wierze ze jest w tej sprawie niewinny prosze o pomoc jakiekolwiek nakierowanie mnie i syna co mozemy zrobic .blagam o szybka pomoc