Pilnie proszę o pomoc

• Autor wątku Autor wątku panzer1993
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
aha poczytałem sobie i coś mi na myśl przyszło

Skoro dobrze się sprawuje nie robie problemów to dlaczego np nie mógłbym dostać tego wyroku w zawieszeniu ?
Skoro robie poprawę to dlaczego mam nie dostac szansy skoro gorsi mają wyrok w zawieszeniu ?
np pewien chłopak ma 2 kuratorów i po 4 wyroki w zawieszeniu(jakim cudem)
a ja za byle pobicie psa i to jedno !!,przyznałem się do winy od razu,nie próbowałem kręcić chociaż mogłem bo przyjechala policja 2 godz po zdarzeniu i co ??
Grzecznie przyznałem się do winy nie próbowałem kręcić i inne takie miałem dobre zamiary a tu co ? takie dostaje wzamian oo niee
To chyba będzie sprawa popisowa sądu by powiedzieć ze za jedno delikatne pobicie psa i już najgorsza kara(co za głupota) Jeżeli pies żył i nie miał nic połamane ani żadnych ciętych ran ani żadnych nawet zadrapań nooo był tylko przestraszony.
Ludzie !?!?! jeżeli stwierdzili problemy do po co mnie na siłe do leczenia??? sam mam nogi jestem zdrowy i mogę iść z matką do przychodni

aha psychiatre mam najlepszego w Płocku.

i jeszcze jedno co radzicie prócz psychiatry ? jakieś pisemko do sądu ?? czy tam kasacja ??

Ostatnia edycja:
Jest tam też w Gostyninie pod Płockiem duży szpital psychiatryczny z oddziałem zamkniętym i dużym oddziałem odwykowym. :)

Zapomniałam wcześniej dopisać - czytaj ze zrozumieniem...

Nie otrzymasz wyroku, gdyż w chwili popełnienia czynu nie miałeś ukończonych 17 lat, więc kk Ciebie nie dotyczy.

Ludzie !?!?! jeżeli stwierdzili problemy do po co mnie na siłe do leczenia??? sam mam nogi jestem zdrowy i mogę iść z matką do przychodni
- Przychodnia to nie szpital psychiatryczny. Widzisz różnicę ?

- Oj nie wiem... ;)

ale ja nie chce do psychiatryka czy wy mnie rozumiecie ??

Dobra zamknijcie ten temat widze ze to forum prawne jest do niczego żadnych porad tylko same wytrygi
ty jestes debil ty idz sie lecz i itp.

KONIEC TEMATU

Dowidzenia

Nie opuszczaj nas...

Jakiej konkretnie pomocy oczekujesz? Przecież Sąd uznał, że powinieneś się leczyć, nikt na forum nie podważy tej decyzji.

ja licze na podpowiedzi,pisma i inne takie pomocne
aha to mnie zaciekawiło:
Pudica napisał/a
Nie otrzymasz wyroku, gdyż w chwili popełnienia czynu nie miałeś ukończonych 17 lat, więc kk Ciebie nie dotyczy.

to co to znaczy ???
to co ja moge dostać

aha rozumiem i mniejsza z tym dobra usuncie temat juz starczy mi porad prawnych

Auf Wiedersehen

za tego psa dalabym Ci dozywocie idioto...puknij sie ta trzepaczka w leb

ooo znalazła się matka zwierząt

Idiotą nazywając mnie gorszysz 2x razy siebie wiesz ??

Jakbyście mieli psa i musielibyście gołymi rękami zbierać żadke psie odchody i sprzątać pokój(mimo tego zapobiegania) to nie wiem co byście zrobili
ja do ludzi kopniętych szczęściem nie należę,raczej nie nadaje się na opiekuna

inni by chyba zwymiotowali ja bynajmniej nie

Nie dokuczajcie biedakowi i tak go los pokarał obowiązkiem leczenia psychiatrycznego.

Pudica napisał/a

to co to znaczy ???
to co ja moge dostać
- Przecież napisałeś,że przeczytałeś to,co Ci wkleiłam.
Ciebie dotyczy ustawa o postępowaniu w sprawach nieletnich, nie kodeks karny.
Poza tym sam napisałeś, że Sąd skierował Cię na leczenie, więc już podjął decyzję co do Twojej osoby.
Ty nie dostałeś żadnego skierowania na leczenie do szpitala psychiatrycznego, tylko obserwację. Różnica ogromna. Skoro jeden lekarz stwierdził, że jesteś zdrowy, a Pani kurator powiedziała,że jesteś najlepszym wychowankiem,to czemu tak bardzo bronisz się przed tym,co zalecił Sąd ? Skoro jesteś zdrowy i nie masz nic do ukrycia.

Jakbyście mieli psa i musielibyście gołymi rękami zbierać żadke psie odchody i sprzątać pokój(mimo tego zapobiegania) to nie wiem co byście zrobili
- Mam psa. Dość długo. Był szalonym szczeniakiem i różne głupoty mu do głowy przychodziły. Tylko wiesz co ? Mi jakoś nigdy do głowy nie przyszło, by "wtłuc mu trzepaczką"...
Zrozum - obserwacja jest dla Twojego dobra. Następnym razem, "poniosą Cię nerwy", bo zirytuje Cię ktoś przechodzący pod Twoim oknem, złapiesz wtedy to,co masz pod ręką i w niego rzucisz. To tylko przykład, nie zakładam,że jesteś "bandziorem", czy jak Ty to tam nazywałeś.

Przestańcie wy mi tu gadać o dobru dla mnie,moji rodzice wiedzą co jest dla mnie dobrem
Ja niechce ządnej obserwcji bo ja mam swój Drugo wojenny świat i wiem żebym w zakładzie został na zawsze.
A takiej przyszłości nie chce
Ja chce przyszłość swoją własną np Rekonstrukcje Historyczne wojsk Niemieckich i inne takie a na skoro mają mnie za debila wszędzie to raczej zostałbym w psychiatryku na zawsze .Poprostu chcą mnie się pozbyć żebym na tym współczesnym świecie nie robił ludziom opowieści o wojskach IIWŚ bo kogo to interesi dzisiaj(prawda?).
Ja wiem że jest 21 wiek i żyje z tym na codzień ale ja np zamiast iść na jakieś durne dyskoteki czy jakieś durne dziewczyny to wole siedzieć w domu i oglądać filmy wojenne jak i czytać oraz przeglądać książki,strony www o umundurowaniu i wyposażeniu armii Wehrmachtu i wogóle wojsk Niemieckich

Więc nie jestem głupi i nie dam się odizolować od tego świata mimo iz żyje swojimi zwyczajami.

W koncu jezeli moje zainteresowania Wojsk Niemieckich z czasów IIWŚ nie robią nikomu kłopotu i nikomu nie spadł włos z głowy to mogę realizować moje zainteresowanie !!
Wolność słowa jest

aha nie jestem jakimś durnym naziolem tylko poważnym fanatykiem i obserwatorem wojsk Niemieckich z czasów IIWŚ

aha czy jak będę na obserwacji to czy sąd zakończył już sprawę ??
czy będe mógł sobie wyjść po tej 4 tygodniowej obserwcji ?
skoro sąd da mi spokój ?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Poważny Fanatyk Wojsk niemieckich :-O
Jak będziesz na obserwacji to nie znaczy , że sąd dal sobie spokój. To znaczy , że po obserwacji zdecyduje co dalej :ok:

Szanuj czytelnika :help: Proponuję zapoznanie się ze słownikiem języka polskiego , bo aż roi się od błędów :wow:

Pudica oby Twoje słowa nie były prorocze :-O

Jak dyskusja się zbytnio zbliży do "fanatyzmu na temat nazizmu" :D - temat zamknę.

i słusznie a to jest temat nie o nazizmie

cóż, pozostaje się "cieszyć", że psu blitzkriegu nie urządziłeś.. Tak w ogóle to dzień dobry wszystkim:)

Blitzkrieg to rodzaj wojny błyskawicznej gdzie oddziały pancerne podczas ataku były wspierane powietrzną siłą.

Pasuje tutaj Herr Heinz Guderian niemiecki generał i teoretyk wojskowości, autor książki Achtung – Panzer!w której przedstawił koncepcję prowadzenia wojny metodą ataków dużych związków pancernych wspieranych natarciem z powietrza.:winko:

Blitzkrieg to rodzaj wojny błyskawicznej
tutaj pasuje ten pan

Heinz Guderian niemiecki generał i teoretyk wojskowości, autor książki Achtung – Panzer! w której przedstawił koncepcję prowadzenia wojny metodą błyskawicznych ataków dużych związków pancernych wspieranych natarciem z powietrza.

Powrót