Pilnie proszę o pomoc

• Autor wątku Autor wątku panzer1993
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
aha czy jak będę na obserwacji to czy sąd zakończył już sprawę ??
czy będe mógł sobie wyjść po tej 4 tygodniowej obserwcji ?
skoro sąd da mi spokój
-Jeśli będziesz zachowywał się w sposób adekwatny do wypowiedzi na forum - wątpliwą sprawą jest, by lekarz stwierdził, iż jesteś zdrowy psychicznie...

panzer
może tak dla własnej informacji, byś sobie znalazł, jakie oddziały są w tym "szpitalu" do którego podobno cię chcą wysłać??
Przede wszystkim, nie Grawolin, tylko Garwolin, jest to filia mazowieckiego Centrum Neuropsychiatrii i Rehabilitacji dzieci w Zagórzu. Ten szpital, jak go nazywasz, jest po prostu budynkiem, oddział to tylko nazwa. Wychowankowie sa leczeni z różnych powodów, uzależnień od narkotyków, zaburzeń psychicznych, a czasem nerwic. Skierowanie na obserwację do Garwolina to nic strasznego, biegły psychiatra nie wyda opinii o twoim stanie psychicznym po jednej wizycie.
Do twojej informacji:
wychowankowie najnormalniej w świecie chodzą tam do szkoły, wychodzą poza teren ośrodka...Na tym samym terenie, nawet w tym samym budynku, mieści się przychodnia zdrowia, gabinety zabiegowe dostępne dla wszystkich. Nie jest to miejsce odcięte od świata, i nikt tam cię nie zmusza do leżenia w łóżku 24 na dobę;)
Okolica fajna, miło, ludzi multum się przewija...
A jak lekarze po obserwacji stwierdzą, że nic ci nie jest, idziesz do domciu i po sprawie;)

no niestety mam lekką młodzieńczą nerwice i nie dam się przekonać do szpitala bo ja jestem zbyt aktywny fizycznie i nie potrafię leżeć
a przecież niemam gwarancji że wyjdę stamtąd skoro sąd mi siedzi za plecami i co ?
Do lekarza powiem mamo zrób mi obiad,mamo pogadaj ze mną ? no chyba nie co nie ??
Sąd uznał iż jestem silnie związany z domem i matką i oddalenie nawet na najkrótszy czas mnie było by to złe dla mojego zdrowia(w końcu małą nerwice mam od dziecka)

Więc ja wole siedzieć w domu i leczyć się w domu
ja sie boje że wykryją u mnie nerwice i zostane tam na wieki bo znam opinie ludzi o tym miejscu,tam tylko potrafią faszerować lekami do nieprzytomności i uciszać zamiast normalnie leczyć
Znam kilka osób które tam były są złe np za płakanie i depresje dostaje się silny zastrzyk gdzie usypiasz potem kołowanie we łbie i koniec jesteś stałym idiota tego miejsca
Ja tak sie nie dam zrobić
nigdy tam nie pójdę nawet na najkrótszy okres,od leczenia są przychodnie a po za tym nie wymagam obserwacji

Dzisiaj dostałem z sądu list że nastąpiła zmiana postanowienia i uniknąłem psychiatryka huuraaaaa
Ale jedno mnie niepokoji
Wredna trójka psychiatryków stwierdziła że nadaje się do Poprawczaka mimo wspaniałej opini ze strony Kuratora,sąsiadów(tzw wywiad środowiskowy) i szkoły.

Może uda mi się dostać wyrok w zawieszeniu i normalnie chodzić do przychodni i prowadzić normalne życie
to by była najlepsza wiadomość w życiu

jak sądzicie jest takie coś możliwe co do sądu ??

cóż, nie miałbyś tych problemów gdybyś nie stłukł psa trzepaczką. Będę szczery, że liczę, że poniesiesz jakąś karę i że może Cię czegoś to nauczy.
A pierwszym teoretykim blitzkriegu był von Schliefen.

racja kiedy ja chce ponieść kare ale czemu tak surową od razu ?
ja wiem że zrobiłem źle i przynajmniej licze na wyrok w zawieszeniu

Po co mi poprawczak ja nieche się nauczyć przestepczości.

na początek naucz się pisowni języka polskiego i w miarę poprawnego formułowania zdań.

przepraszam ale pisze szybko,nieraz nerwowo

Panzer
Poprawczak to nie kara tylko środek wychowawczy. Tam się nie trafia bez powodu. Psychiatrzy są lekarzami i mogą Cię wysłać do szpitala, a o umieszczeniu w domu poprawczym decyduje sędzia w porozumieniu z kuratorem. Poza tym to co i jak piszesz sugeruje, że chyba jesteś nadpobudliwy i Twoja nerwica raczej nie jest lekka/mała. O ile to nie już jakaś paranoja... :sad:
A do innych forumowiczów jedna uwaga - wyzywanie ludzi od "idiotów" nawet jeśli mają problemy psychiczne jest niezbyt przyzwoite.

mam to gdzieś,znaczy to co wy piszecie

Zamknijcie ten temat,nie chcę by dłużej był na forum !!.

Pisałem do Moda ale ten chyba śpi zamiast mi odpowiedzieć !:)

Temat jest w Hydeparku - nie ma powodów do zamykania.

Powrót