Pisanie do 16latki

• Autor wątku Autor wątku Marecki12er
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Marecki12er

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
12
Witam serdecznie, wspólnie kolega pisaliśmy z dziewczyną na jednym z portali typu "Gg jest on od 16roki życia. Napisaliśmy do niej z pytaniem czy ma 16lat, odpowiedziała, że tak . Rozmowa zeszła na tematy typu "jak ie masz piersi" "czy często się podniecasz" "czy się masturbujesz" w trakcie rozmowy kolega napisał "dziwne że tego nie robisz przecież masz 16lat" ona nie zaprzeczył. Na profilu miała zaznaczone wiek 16lat w Nicku rok 2004, wszystko wskazywało na to, że faktycznie jest tak jak mówi, ale coś mnie podkusilo i mówię do kolegi, żeby spytał kiedy ma urodziny itp. Wyszło, że dopiero za miesiąc będzie miała 16 lat. Trochę się wystraszylismy...niczego nie proponowalismy, nie wysłaliśmy zdjęć, ona też. Kumpel się spytał tylko czy pomoże mi dojść, oczywiście dla żartów, odpisała że nie i temat się urwał. Gdybyśmy wiedzieli że ona ma tyle lat to byśmy.nawet nie zaczynali pisać, ale niesposob każdego teraz legitymowac, myśleliśmy, że dwa pytania o wiek plus, data w Nicku plus rocznik na profilu są wystarczające. Napisaliśmy jej dlaczego nas wprowadziła w błąd, a ona na to "bo tak". Nie wiemy teraz co robić. Niby nikt jej nic nie proponował ani nie zmusza ani nie padło nic w stylu , że mamy na Ciebie ochotę, ale jednak się boimy...prosze podpiszcie czy możemy spać spokojnie. Co mogliśmy więcej tej sytuacji zrobić. Pozdrawiamy Marek Lukasz

Sądząc po stylu pisania i poruszanych tematach macie z kolegą po 12 lat, czego się więc obawiacie?

Mamy po 18 :/ więc się obawiamy, a mamy czego?

A zachowujecie się jakbyście mieli po 12. Może należy się udać po poradę do spwcjalisty?

Możesz odpowiedzieć na pytanie? Nie.to było przedmiotem rozmowy.

Jeżeli było tak jak piszesz to nie macie się czego obawiać.

Tak, nie było żadnego zamawiania, żadnych zdjęć czy proponowanie filmów czy spotkania, a to, są nie wiedzieliśmy że ma 15 lat to jest jakaś okoliczność łagodząca?

Myślałem, że jest tak jak mówiła że ma 16lat, wszystko a to wskazywało. Oprócz odpowiedzi na moje pytanie o wiek, to jeszcze wiek na profilu, Nick i w rozmowie użyłem stwierdzenia "przecież masz 16lat" nie zaprzeczyła. Od razu jak dowiedziałem się że ma jeszcze 15to spytałem dlaczego wprowadziła mnie w błąd odpowiedziała "bo tak" . Pożegnalem się i chciałem rozmowę zaraz jak się dowiedziałem że ma 15

Proszę odpowie ktoś czy dopuściłem się innej czynności seksualnej? Byłem pewien że pisze z 16letnia osoba, bo sama tak mówiła??

Powrót