RE: Get back
Niestety nie mogę wkleić pisma bo jak mówiłam aktualnie przebywam za granicą ale dostałam zdjęcia. Pismo zostało wrzucone do skrzynki jak normalny list i sklada sie z trzech kartek.
Pierwsza:
Szanowni Państwo,
Sąd wydał w państwa sprawie nakaz zapłaty. Dalsze działanie podejmowane przez Open Finance Wierzytelności Niestandaryzowany Sekurytyzacyjny Fundusz Inwestycyjny Zamknięty po uzyskaniu prawomocnosci i klauzuli wykonalności beda zmierzaly do przekazania sprawy do obslugi komorniczej w celu rozpoczęcia egzekucji.saldo zadluzenia to 127,20 zl* w tym 0,33 odsetki.
*Jednocześnie wskazujemy ze w wydanym przez sąd nakazie zapłaty zostały uwzględnione koszty postępowania sądowego zawnioskowane w pozwie tj.90 zl tytulem uiszczenia oplaty sadowej od pozwu oraz kosztow zastępstwa procesowego w wysokości stawki minimalnej, saldo zadluzenia moze zostać k w.w koszty powiększone. W przypadku watpliwosci o stanie akuaknego zasluzenia prosimy o kontakt. Sa tutaj jeszcze informacje o numerze konta, kto zajmuje sie sprawą i jnformacja o wyslaniu potwierdzenia zaplaty. Pismo ma date 25.03.2015 (????)
Druga:
Data 29.07.2015
Kartka ta zawiera informacje o specjalnej indywidualnej ofercie co do spłaty, z dopiskami ze mam zadzwonić, porozmawiać z doradcą o tej właśnie ofercie, ze czekaja na moj telefon.
Trzecia:
Nie ma daty, zwwiera informacje na czyje zlecenie działają,i o przygltowaniu samego pisma. I tutaj zadluzenie wynosi;
30,28 tytulem należności kapitałowej (wcześniej byko ok.126 zl)
0,77 tytulem naliczonych odsetek
195 tytulem kosztow, w tym kosztow postepowania sadowego przyznanych przez sad w tytule wykonawczym.
Nizej jest jeszcze cos o wierzytelnosciach przelanych i pojawiają sie daty z grudnia 2013 roku.
Także przez 4 miesiace cisza i po tym czasie takie coś. Nie bylo zadnego pisma o tym, że zostało wytoczone postepowanie sadowe, nie bylo zadnego pisma z kopia wniosku czy pozwu i zadnego pisma z wyrokiem, Co Wy na to?