pismo z prosba o widzenie

• Autor wątku Autor wątku darling88
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

darling88

jak napisac pismo z prosba o widzenie. jak pisalam juz wczesniej chodzi o mojego chlopaka,dodam ze jestem w ciazy(moze to pomoze w jakis sposob).prosze o odpowiedz

niestety osobiscie nie moge zaniesc tego pisma,mieszkam daleko od tego sadu. jesli wysle to dlugo moge czekac na odpowiedz?

Szczerze trudno powiedzieć to zalezy od prokuratora może byc szybko ale nie musi, może powiedziec ze nie miał czasu zapoznac sie bo biega po sadach i ma mase spraw ale i moze odrazu podsteplowac i odeslac najlepiej jesli Pani moze zadzwonic i dopytac się.

Darling pytania na temat listów zadawaj w tematach które już istnieją. Każde pytanie kieruj do odpowiednich tematów bo moderatorzy nam się złoszczą. A propo pytania to przeważnie na rozpatrzenie różnych próśb czeka się do 2 tyg to może z prośbą o widzenie też ale tak jak pisze Gambiwaw najlepiej jak zadzwonisz i się zapytasz w sądzie albo prokuraturze zależy do czyjej dyspozycji jest aresztowany

darling!
My wysylalismy faxsem,takze zadzwon i zapytaj czy jest taka mozliwosc

aniasiostraR

''darling!
My wysylalismy faxsem,takze zadzwon i zapytaj czy jest taka mozliwosc''

sad odsyla tez faxem? ja bym musiala isc do jakiegos puntku bo nie posiadam faxu:(

Zawsze mozesz iść na poczte i zapytać czy była by możliwość poza wysłaniem też i odebrania lub, u kogoś znajomego w firmie, pracy itp....

Powrót