Plan pracy magisterskiej

• Autor wątku Autor wątku bongokot
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
B

bongokot

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Dzień dobry! Drodzy forumowicze mam następujący problem. Tak się złożyło ,że jestem troche odcięty od dobroci cywilizacyjnych (w postaci choćby biblioteki) ,a za 2 dni muszę przedstawić plan pracy magisterskiej - ,,Skarga kasacyjna do NSA jako przejaw kontroli administracji''. Jeżeli ktoś mógłby pomóc ,przedstawić choćby jakis zarys byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam;)

Szczerze mówiąc za wiele nad tym nie myślałem do czego przyznaje się troche zawstydzony. Ja chciałbym zacząć może wyjaśnienie pojęć samego postepowania sądowoadministracyjnego ,następnie modele sądownictw w Europie i do którego systemu zbliżony jest polski. Dalej już chyba o samej skardze ,czyli podstawy materialne i proddeuralne ,wymogi formalne ,rozpatrywanie i może jakaś analiza skutków. Sam nie bardzo wiem jak to zrobić gdyż ja miałem beznadziejne seminarium ,a teraz w dodatku nie mam dostępu do materiałów..

bongokot napisał:
Sam nie bardzo wiem jak to zrobić gdyż ja miałem beznadziejne seminarium ,

to trzeba było zmienić temat lub promotora - prosze nie liczyc, że panu napiszemy pracę magisterską

bongokot napisał:
Szczerze mówiąc za wiele nad tym nie myślałem do czego przyznaje się troche zawstydzony.

shame-on-you.jpg

zamykam2_raider.gif

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót