płatność krartą

• Autor wątku Autor wątku Zanetaaaaa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

Zanetaaaaa

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam!
pracuję w sklepie sportowym i wczoraj miałam płatność kartą na kwotę 299,99,która okazała się na koniec dnia transakcją anulowana z powodu zbyt małych środków na koncie właściciela karty.
Moje pytanie czy jest możliwość dotarcia do właściciela karty i odzyskać daną kwotę?
Mam mam numer karty i wiem z jakiego banku jest ta karta.
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje za odpowiedz.
Pozdrawiam Żaneta

A w momencie wydruku potwierdzenia transakcji była ona zaakceptowana?

na koniec dnia przy robieniu raportów okazało się,że brakuje 299,99 zł
doszukałam się,że to płatność karta,sprawdziłam na kamerach i wyszło,że nie zwróciłam uwagi,że transakcja jest anulowana z powodu zbyt małych środków na koncie,wydrukowałam paragon i tyle:/
Facet poszedł,kasy nie mam i muszę oddać..
zastanawiam się czy nie dojdę do tego Pana. Mam potwierdzenie anulacji z terminala i zapis na kamerze, a na kamerze widać z jakiego banku jest karta.

Zanetaaaaa napisał:
na koniec dnia przy robieniu raportów okazało się,że brakuje 299,99 zł
doszukałam się,że to płatność karta,sprawdziłam na kamerach i wyszło,że nie zwróciłam uwagi,że transakcja jest anulowana z powodu zbyt małych środków na koncie,wydrukowałam paragon i tyle:/
Facet poszedł,kasy nie mam i muszę oddać..
zastanawiam się czy nie dojdę do tego Pana. Mam potwierdzenie anulacji z terminala i zapis na kamerze, a na kamerze widać z jakiego banku jest karta.

możesz iść do niego weź wydruk ,ale tylko od jego uczciwości zależy czy odda ci te pieniądze , masz nauczkę na przyszłość :(

wesoła47 napisał:
możesz iść do niego weź wydruk ,ale tylko od jego uczciwości zależy czy odda ci te pieniądze , masz nauczkę na przyszłość :(

Chyba przeoczyłaś #1

Bank nie udzieli informacji o właścicielu karty,

tylko,że na wydruku nie ma adresu zamieszkania tego Pana,a chyba jest coś takie jak ochrona danych osobowych
przez bank mogę dotrzeć do tego Pana?

bank nie udzieli ci żadnej informacji o kliencie?

niestety przez "gapiostwo" przyjdzie ci sfinansować jego zakup...

Nic nie zrobisz chyba, ze wroci po fakture :)
Na obecna chwile bedziesz musiala sama zaplacic.

Powrót