Play oszukany przy umowie

• Autor wątku Autor wątku zzklan
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zzklan

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam zadzwoniła do mnie pani konsultantka i zaproponowała przedłużenie umowy jednocześnie poinformowała mnie że stary Harmonogram spłat rat za telefon Jak również abonament są nieaktualne i nie będę musiał ich spłacać zgodziłem się przysłali mi do domu po kilku dniach nowy telefon wraz z umową na nowej umowie nie ma ani słowa wzmianki na temat spłaty rat za urządzenie które obowiązywało w poprzednim abonamencie Tak więc Zgłosiłem reklamację jak się okazało że w dalszym ciągu będę musiał spłacać raty reklamacja została uznana przez sieć i w ramach rekompensaty zaproponowali mi 250 zł upustu jednak w dalszym ciągu muszę płacić raty za telefon czy ja mogę żądać od sieci takiej umowy która zaproponowała mi podczas rozmowy telefonicznej na którą się zgodziłem czy nie ma szans na wygranie tej sprawy w sądzie

Uważam, że jak najbardziej można i należy zażądać umowy zgodnie z przedstawioną ofertą. Tylko, czy będzie można udowodnić jaka była treść oferty, gdyż zgodnie z opisem była to rozmowa telefoniczna.
Pozdrawiam - d.

Rozmowę telefoniczną Zarejestrowałem z konsultantem kilka razy upewniając się odnośnie oferty konsultantka zapewniała mnie ze względu na to z kierownictwem i na pewno nie będę musiał ponosić żadnych innych kosztów jak to powiedziała cytuję Harmonogram spłat jest nieaktualny Nie muszę uregulować

Powrót