Płytki podłogowe

• Autor wątku Autor wątku ifelska
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I

ifelska

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam,
Mam bardzo duży problem a mianowicie::(
Kupiłam płytki podłogowe klasa ścieralności 4 (tak mówiła pani w sklepie) Było dla mnie bardzo ważne jaką klasę będą miały bo nie chce co rok robic remont a raz a porządnie. Połorzylismy położyliśmy cześć zrobiliśmy panele ścienne i sufitowe. Po miesiącu nie całym okazało się ze te płytki są bardzo porysowane. Dbaliśmy o to, żeby nie były porysowane naprawdę! Wzięliśmy jedna płytek na próbę wsypaliśmy trochę piasku i przez 10 sekund tarłam butem.
I poprostu się załamałam cała porysowana od PIASKU:? co można zrobić da sie to jakoś zareklamować? Proszę o pomoc

Czy posiadacie jakieś dokumenty potwierdzające klasę ścieralności (umowę, deklarację właściwości). Jeżeli nie, to szanse bardzo małe.

Nie posiadam ale na stronie internetowej tego producenta jest napisane ze ta płytka ma 4 klase ścieralności. A ta kobieta która nam to sprzedawała to tez mówiła ze bardzo dobre płytki i można ja kłaść w przedpokoju. Byliśmy zareklamować te płytki do 14 dni roboczych maja podesłać kogoś, żeby je sprawdził.

A co dziwniejsze to jak składaliśmy tą reklamacje to ta sama kobieta powiedziała żebyśmy nie mówili że te płytki rysują się od pisaku. Ze nie wiemy od czego i o moim tescie to wogole mam nie wspominać. Mój narzeczony powiedział mi ze mam byc spokojna w sklepie, ale to babsko nie dość ze najprawdopodobniej nas oszukało co do tego ze te płytki mogą leżeć w przedpokoju to jeszcze umywa ręce. :mad:

Przedstawiciel handlowy o du*pe roztrzaść

Powrót