Po co zakładać tu konto? 2

• Autor wątku Autor wątku storczyk90
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

storczyk90

Dziwna sprawa, że tuż po założeniu konta dostałam spam na pocztę, pewnie chodzi o to, że sprzedajecie adresy mailowe innym firmom, które potem rozsyłają reklamy. Jasne, najlepiej zamknąć komuś temat. Głupi człowiek załozy konto w nadziei na odpowiedz, a Wy zarabiacie sprzedajac dane.

niepotrzebnie sie denerwujesz

lepszą metoda jest zadawanie dodatkowych pytań szczegółowych

jeśli odpowiedź mnie nie zadowala, zadaję kolejne pytanie doprecyzowujące
jeśli kolejna odpowiedź mnie nie zadowala, zadaję kolejne pytanie i kolejne i kolejne

użytkownicy i moderatorzy nie sa wróżkami - nikt nie wie, jaką posiadasz ogólną wiedze o podatkach i jak szczegółowych wyjaśnień potrzebujesz. Dlatego najlepsza metoda dochodzenia do satysfakcji polega na serii kolejnych pytań i odpowiedzi.

a co do spamu i sprzedawania danych - jesteś w błędzie ja korzystam z forum prawie 2 lata i nikt mi skrzynki nie zapycha.

Ostatnia edycja:
na dodatkowe pytania szczegółowe nie dostałam odpowiedzi, Ty też nie dostałeś z tego co widzę, żadnych konkretów, to co tu odpowiadają rozumieją tylko urzędnicy.

Pierwszy Twój post był o 10,23 dziś,chcesz szybkiej,szczegółowej odpowiedzi udaj się do prawnika w realu.Tam za odpowiednią kwotę otrzymasz odpowiedź.

często dostaje odpowiedzi na drugi dzień. Kilka tutejszych "chodzących encyklopedii" to nocne marki, niektórzy lubią np. pisać późnymi wieczorami albo późną nocą.

gdyby odpowiedź była wyczerpująca to bym nie musiała nadal czekać, chyba zadałam konkretne pytanie. Nie bój się, już oni wzieli pieniadze za to ze sie ty zapisalam, gdyby bylo inaczej nie trzeba by sie bylo rejestrowac, chyba nie rozumiesz zasad bytowania w intenecie, nic tu nie ma za darmo

Szanowna pani, za opłatą doradca finansowy wszystko pani wytłumaczy. Proszę nam wybaczyć nasza ułomność - bezinteresowne pomaganie. Nie ma obowiązku "bycia" na naszym portalu....

storczyk90 napisał:
nic tu nie ma za darmo
Jest Pani bezczelna i obraża Pani użytkowników, oraz członków zespołu. Po takich wypowiedziach, chyba nikt Pani nie udzieli odpowiedzi. Proszę więc korzystać z komercyjnego biura.

storczyk90 napisał:
chyba nie rozumiesz zasad bytowania w intenecie, nic tu nie ma za darmo
hahahahaha

zadałem tutaj dziesiątki pytań, w ciągu kilkunastu miesiecy uzyskałem odpowiedzi (z reguły w ciagu 2-3 dni) na pytania za które doradca podatkowy wziąłby łącznie kilkanaście tysięcy złotych, to wszystko nic mnie nie kosztowało (poza kosztem prądu), ale oczywiście to ja nie wiem w którą stronę świat się kręci ;)

dzięki za poprawienie mi humoru :)

Seb72 napisał:
w ciągu kilkunastu miesiecy uzyskałem odpowiedzi (z reguły w ciagu 2-3 dni) na pytania za które doradca podatkowy wziąłby łącznie kilkanaście tysięcy złotych, to wszystko nic mnie nie kosztowało

Powinieneś wykazać wartość tych porad w PIT-36... :D

Wystarczy tego biczowania. Panią storczyk przepraszam, że mamy życie prywatne i weekend zdarza nam się nie siedzieć cały dzień na forum.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót