Po pijaku

• Autor wątku Autor wątku Cywil1908
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

Cywil1908

Użytkownik
Odpowiedzi
34
witam prowadzilem skuter pod wplywem alkocholu mialem 0,45 a po 15 minutach 0,43 w wydychanym powietrzu po rozprawie w sadzie dostalem wyrok 1000zl do zaplaty + 4 lata zakazu prowadzenia wszelikich pojazdow na ten skuter nie trzeba miec prawa jazdy napisalem odwolanie do sadu i pojawilem sie na rozprawie tam nie przyznalem sie dowiny zeznajac iz bralem leki ziolowe na bul glowy ktore sa ogulnie znane i dostepne przez kazdego(tak mi doradzil adwokat) sad powolal bieglego lekarza ktory ma sprawdzic czy naprawde po tych lekach mozna miec tyle w wydychanym lek to amol ilosc 45 kropelek na lyzeczke cukru brany nadczo wypity 15 min przed zatrzymaniem odwolalem sie dlatego ze jestem mloda osoba gdy popelnilem to przestepstwo mialem 18 lat nigdy wczesniej nie mialem doczynienia z prawem jak myslicie co moze zdzialac ten lekarz?? w sadzie pytali mnie ruwnierz o wage i wzrost waze 62kg i mam 187 wzrostu. jak myslicie co postanowi sad??

1. Z pewnością wypowiedź poprawną ortograficznie byłoby łatwiej czytać.
2. To zależy czy ta substancja naprawdę może tak zmanipulować wynikami badać.
3. Mi się wydaje, że sprawa jest przegrana, ale mogę się mylić.

>bralem leki ziolowe na bul glowy ktore sa ogulnie znane i dostepne przez kazdego

A co to zmienia? Alkohol jako składnik leku jest wymieniony na opakowaniu. A skoro podnosisz, ze wziąłeś ten lek, to znaczy, że wiesz, że zawierał on alkohol ;)
Poza ty, jedna łyżeczka na pewno nie da takiego stężenia. Tyle to się ma po dwóch piwach.

sparawa ugadana za porozumieniem stron:) zero kasy do zaplaty kurator + 10 mies na 3 ltata:) jeswt tak jak chcialem pozdrawiqam

Powrót