pobicie i zniszczenie mienia

• Autor wątku Autor wątku latoya
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

latoya

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
16
Witam , Prosze o nie krytykowanie mnie:) ! 10 czerwca mojemu mezowi cos odbilo i i zadal jakis wyjasnien z przed dziesieciu lat z czego zaatakowal mnie pod wplywem alkoholu w lozku . wystraszylam sie gdyz demolowal wszystko co zlaal zadzwonilam na policje a ze moj angilelski jejst jai jest wiele nie zrozumialam. Dostal zakaz zblirzania sie do mnie i do domu .... 8 lipca ma miec sprawe .... wieze ze wiecej tego nie zrobi chce byc dalej z nami ale ja nie wiem jak dziala to wszystko ty ...mam social worker ktora mowi mi ze nie moze wrocic moj maz . Kto zglosil sprawe do sondu? :mad: czy idzie to jakos wycofac co bedzie dzialo sie dalej mam 4 dzieci z mezem dzieci tesknia za nim .... czy jest ktos kto mi to rozswietli i da wskazowki co dalej? do tej pory nikt nie raczyl zadzwonic z tlumaczem wiec jestem zielona!

Mam dziwne wrażenie, że pominęłaś tak nieistotny szczegół, jak to, w jakim kraju miały miejsce powyższe wypadki...

OJ tak Wielka Brytania bardzo przepraszam :)

Bylam na policji dzisiaj i powiedzialam ze chce wycofac sprawe... oni na to ze jest za pozno bo poszla do sadu... sprawa miala miejsce 10 czerwca 8 lioca rozprawa wiec nie sadze by bylao za pozno? czy jest ktos na forum kto moze pomoc?:rolleyes::what:

Powrót