pobicie pomocy

• Autor wątku Autor wątku Awadon
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Awadon

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam mam problem ok 2 lat temu w wieku 18 lat pobiłem się pod wpływem alkoholu z dwoma dużo starszymi facetami ok 30 lat mnie pomimo obrażeń nie zawieźli do szpitala żeby mi coś z tym nosem i z głową zrobili sędzina na sprawie chyba się tym nie przejęła Rolling Eyes zostałem zatrzymany siedziałem 24h potem do prokuratury która mnie wypuściła miałem dozór 3 razy w tygodniu chodziłem ok 7 miesięcy potem nadszedł czas rozprawy na pierwszej sprawie powiedziałem że to nie ja zacząłem tylko oni ja tylko powiedziałem żeby byli cicho ponieważ oni też byli pod wpływem alkoholu i się darli potem jeden podszedł do mnie i mnie uderzył to mu oddałem potem jego brat podszedł i tez go uderzyłem no i zaczęła się bójka dostałem potem ktoś wybiegł z jakimiś kijami nie wiem kto to był i zaczął ich bić chciał tez mnie ale uciekłem do klatki i potem mnie szukał ale nie znalazł, znalazła za to policja i już pisałem jak to dalej było oni tez zeznawali chodź coś innego a byli tam przecież razem potem inni świadkowie nikt mnie podobno nie pamięta (najpierw miałem w sprawie pobicia przy użyciu niebezpiecznego narzędzia ale ze to nie prawda to zmienili na samo pobicie chodź też to nie prawda) ale ja ich nie pobiłem bo oni są dwa razy więksi o demnie a rambo to ja nie jestem teraz mam iść do wojska na 7 października 2008 r i chciał bym już zostać w wojsku tylko ze jak będę karany to mnie nie wezmą no i sprawę teraz mam mieć 13 listopada a i dodam jeszcze ze ciągle jeden poszkodowany nie przychodzi na rozprawę dostał kare pieniężna umorzyli mu mieli go doprowadzić nie doprowadzili jeszcze raz to samo i nic teraz maja go na 24 h i dopiero na sprawę po prostu śmiech na sali miałem wziąść prawnika ale mnie nie stać a z urzędu mi nie dadzą bo podobno maja ważniejsze sprawy tak w sekretariacie sadowym usłyszałem wiec co ja mam robić pomóżcie

A coś takiego jak kropka to w twoim języku istnieje? Bo ta kropka pozwala na zorientowanie się w tym o co chodzi :?

Powrót