pobicie

• Autor wątku Autor wątku kaska__zdw
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Markiz32 napisał:
taaa - i taki anioł z bronią bez zezwolenia chodzi i niszczy mienie...?:) <no bo do tych zarzutów nie miała pani obiekcji że są stronnicze i przesadzone....>

nie wiem czy niektórzy są tak naiwni czy tak głupi...a może nas uważaja za idiotów...?

nas uważają za idiotów...... oni są cwaniaki a cała reszta to głupki i idioci....
a potem wielkie halo bo dzieci patrzą jak antyterroryści o 6.00 rano przychodzą po tatusia - "beznesmena".....

historia jest poniekad dluga wiec nie pisalam wszystkiego...wiec poszedl siedziec za to ze stanal w mojej obronie bo koles mnie obrazil i to nie raz nie dwa !!wiec zycie nie jest latwe zwlaszcza dla mnie teraz :/ wczoraj zostalam uderzona przez tego kolesia co wpakowal mojego chlopaka do wiezienia !zastraszona i wyzwana...i na koniec typ powiedzial "ze i tak sie cieszymy ze ten frajer jest wiezieniu,teraz juz nikogo nie masz hahah ja cie ku... teraz zabije"

karolina133 napisał:
historia jest poniekad dluga wiec nie pisalam wszystkiego...wiec poszedl siedziec za to ze stanal w mojej obronie bo koles mnie obrazil i to nie raz nie dwa !!wiec zycie nie jest latwe zwlaszcza dla mnie teraz :/ wczoraj zostalam uderzona przez tego kolesia co wpakowal mojego chlopaka do wiezienia !zastraszona i wyzwana...i na koniec typ powiedzial "ze i tak sie cieszymy ze ten frajer jest wiezieniu,teraz juz nikogo nie masz hahah ja cie ku... teraz zabije"

broń też posiadał w twojej obronie ? i zniszczył mienie też w obronie ?

"nie wiem czy niektórzy są tak naiwni czy tak głupi...a może nas uważaja za idiotów...?"

BOHO napisał:
broń też posiadał w twojej obronie ? i zniszczył mienie też w obronie ?

"nie wiem czy niektórzy są tak naiwni czy tak głupi...a może nas uważaja za idiotów...?"

Postaw się w sytuacji tego chłopaka... co Ty byś zrobił ,gdyby twoją damę ktoś zwyzywał,sponiewieral od najgorszych? Rozumiem posiadanie broni i wymachiwanie nią to czyn desperacki,niegodny naśladowania ,ale chlast komuś w łeb za kobietę to jeden z czynników naszej męskiej natury. Nature trudno ujarznić, a sądy tego nie rozumieja.

:) dzieki za zrozumienie ... kolesia teraz sciga policja za pobicie mnie...co za niesprawiedliwosc i jeszcze tak nakłamali w zeznaniach...:/szkoda gadac.A ty BOHO gdybyś znał historie od poczatku to bys tak nie pisał...POZDRAWIAM

Powrót