H
HiS___
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Witam pisze w imieniu mojego kolegi , tydzień temu w sobotę siedział w barze z dwoma innymi kolegami , piwko , piwko ... dosiadło się do nich 4 kolesi i 2 panienki okazało sie ze jeden z tych kolesi miał urodziny , złożyli mu życzenia pełna kultura gadka , kolo godziny 3 zamykali bar ekipa solenizanta zaproponowała moim kumpla , żeby kupić flaszkę pod te urodziny w oddalonym o parę metrów sklepie nocnym , utworzyły sie grupki i dyskutowali sobie na rożne dziwne tematy
po czym mój kumpel w żartach powiedział ze biorą te dziewczyny ze sobą i od tego się zaczęło , mój kumpel z jednym kolesiem zaczęli się dochodzić wyzywać itd. mój 2 kumpel uspokoił znajomych tego kolesia i zaproponował im załatwienie sprawy jeden na jednego i tak się tez stało pierwszy z łapami do kumpla podbił ten typek i zaczęli się bić , ten koleś dostał parę strzałów i zaczął uciekać kumpel za nim pobiegł parę metrów i tam było kolejne starcie , jak wrócił pod nocny zobaczył ze pozostała 3jka kolegów pana który uciekł leży na ziemi jeden stracił przytomność z opisu nasz pozostałych 2ch kumpli wiadomo ze jeden z nich wyskoczył z jakaś sztachetą do jednego z moich kumpli , a ze jeden z naszych uprawia kick boxing od 11 lat to dał sobie z nimi sprawnie rade , po tym wszystkim opuścili miejsce zdarzenia i gdzieś się pogubili , 2ch zawinęła policja na dołek tam złożyli dokładnie takie zeznania , wiemy ze jeden z tych pobitych kolesi jest w stanie ciężkim od prokuratora , zostali poddani sądowi 24 godzinnemu sędzina zaproponowała im zawiasy jeden się zgodził z wyrokiem drugi nie , kumpel ma złamany nos i leży w szpitalu
co o tej sprawie sadzicie ? który zrobił źle przyjmując czy nie przyjmując wyrok ? czy możliwe jest ze będą musieli im płacić jaką rentę ?
starałem się to opisać dość szczegółowo i mi wyszła taka epopeja
pozdrawiam
co o tej sprawie sadzicie ? który zrobił źle przyjmując czy nie przyjmując wyrok ? czy możliwe jest ze będą musieli im płacić jaką rentę ?
starałem się to opisać dość szczegółowo i mi wyszła taka epopeja
pozdrawiam