Pobieraczek

• Autor wątku Autor wątku kaczmarek_86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kaczmarek_86

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Mam problem z serwisem pobieraczek.zalogowal sie tam moj maz i oczywiscie nie pprzeczytal regulaminu!przyszlo mi wezwanie do zaplaty prawie 100zl!nie wyrejestrowal sie w ciagu 10 dni taki temin podali na forum jednak ponoc jesli nie dostalismy umowy forma pisemna to mozna sie odwolac i ten okres wypowiedzenia przedluza sie do 3miesiecy?wyslalam im takiego mejla ze nie dostalam umowy droga pisemna i ze w takim razie mam 3 miesiace a nie 10 dni na wypowiedzenie jednak oni mi tego nie przyjeli!!!pisali cos o umowie podpisanej droga elektroniczna nic z tego nie zrozumialam!!moje pytanie brzmi czy faktycznie nie mam prawa odwolac sie w ciagu 3miesiecy?i czy mam im zaplacic?maja prawo zeby podaac mnie do sadu?nie wiem co robic?

Proszę użyć wyszukiwarki. Ten temat był wielokrotnie wyjaśniany na forum.

tak juz znalazlam dziekuje bardzo wszystkim:D

wyslalam im ze mam 3 miesiace na rezygnacje ale oni mi odpisali ze ich to nie dotyczy bon to umowa zawarta droga elektroniczna a w prawach konsumenta wyraznie piszr ze jezeli nie potwierdza swoich danych droga pisemna to mam prawo do rezygnacji w ciagu 3 miesiecy i nie wiem co teraz mam zrobic???zaplacic???:mad:

Na pewno pochopnie nie płać. Sprawa była i jest szeroko opisywana w internecie. Zajął się tym UOKiK.
UOKiK
UOKiK

Ale także po wpisaniu w google odpowiedniej frazy zobaczysz szereg wyników.

Na 100% skontaktuj się z lokalnym UOKiK. Tam cię pokierują.

Powrót