pobieraczek

• Autor wątku Autor wątku justynka83
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
J

justynka83

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
witam dostałam pismo do domu od pobieraczka w którym zarejestrowalam się dwa lata temu i nawet nie korzystałam z tego ponieważ nie spodobał mi się a dziś dostaję pismo do domu że muszę zapłacić im 94,80 ?? hmmm tylko za co jak to miało być darmowe 10 dni w sumie to nie wiem co mam zrobić bo straszą mnie sądem i komornikiem :( proszę o pomoc jakąś radę co z tym zrobić ???

No dobrze szukałam ale nic nie znalazłam w sumie to tylko takie że dostawali maile a ja maila nie dostałam tylko pismo do domu a i pisałam do nich maila dzisiaj rano i nie uzyskałam żadnej odpowiedzi również próbowałam dzwonić lecz w słuchawce nawet nie było sygnału :/ no i nie wiem co dalej ??

hahahahaahahah, żarty sobie robisz? Od mojego postu do twojego minęło 13 minut, byłaś wstanie przez 13 minut przeczytać 1,194 posty z tego tematu?

czytałam wcześniej !!!!!!! zanim ty odpowiedziałeś mi na pytanie i nie robię sobie żartów bo nie mam z czego !!!

Mimo pewnych różnic proszę kontynuować swój problem w zbiorczym temacie poświęconym Pobieraczkowi.
Ten temat zamykam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót