C
c3b
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam.
Nie posiadam w TV programu TVP Sport na którym trwają Mistrzostwa Świata PDC 2018 od 14.12.2017 do 1.01.2018. Z racji tego wykupiłem miesięczny abonament premium na serwisie ***.TV, który oferuje oglądanie powyższego programu.
Reklama serwisu co uzyskuje kupując abonament premium:
- Nielimitowany dostęp w każdym momencie, niezależnie od ilości oglądających!
- Priorytetowy dostęp na serwerze i łączach wideo!
- Brak wysuwanych reklam na stronie i w odtwarzaczu!
Niestety po zakupie abonamentu okazało się, że jedyny program, który nie działa na serwisie to TVP Sport.
Poniżej przesyłam korespondencję z działem kontakt.
Proszę o pomoc w jaki sposób mogę odzyskać pieniądze. Czy jest artykuł na taką sytuację?
Dziękuje za pomoc
moderacja
Nie posiadam w TV programu TVP Sport na którym trwają Mistrzostwa Świata PDC 2018 od 14.12.2017 do 1.01.2018. Z racji tego wykupiłem miesięczny abonament premium na serwisie ***.TV, który oferuje oglądanie powyższego programu.
Reklama serwisu co uzyskuje kupując abonament premium:
- Nielimitowany dostęp w każdym momencie, niezależnie od ilości oglądających!
- Priorytetowy dostęp na serwerze i łączach wideo!
- Brak wysuwanych reklam na stronie i w odtwarzaczu!
Niestety po zakupie abonamentu okazało się, że jedyny program, który nie działa na serwisie to TVP Sport.
Poniżej przesyłam korespondencję z działem kontakt.
Klient napisał:Witam.
Zakupiłem właśnie u Państwa konto Premium gdyż jestem zainteresowany oglądaniem TVP Sport przez najbliższy miesiąc.
Niestety wchodząc na kanał TVP Sport mam czarny ekran z logiem ***.Tv i TVP Sport jednak transmisji nie ma.
Inne kanały działają ale TVP Sport, który mnie interesuje nie działa.
Proszę o pilne rozwiązanie problemu lub zwrot kosztów na konto Premium na 30 dni.
Pozdrawiam
***.TV napisał:Witam,
Dostępność i treść materiałów zależne są od Użytkownika, który nadaje je w danej chwili. Możliwe problemy techniczne, przechodzące przez niektórych Użytkowników są jedynie tymczasowe i ulegają stabilizacji.
Prosimy Pana/Panią o zachowanie cierpliwości.
Pragnę nadmienić, że Serwis nie ma żadnego wpływu na to, jaki materiał i w jakiej ilości jest udostępniany przez danego Użytkownika.
Pozdrawiam,
Karolina
Zespół ***.tv
Klient napisał:Witam.
Jestem bardzo niezadowolony z Państwa usług.
Oferują Państwo płatne usługi na które nie mają Państwo wpływu?
Zakupiłem miesięczny abonament aby móc obejrzeć Mistrzostwa Świata PDC na TVP Sport, które trwają do 1 stycznia.
14 grudnia nie mogłem obejrzeć występu Polaka, bo otrzymałem od Państwa odpowiedź, że problem jest tymczasowy.
15 grudnia mam tą samą sytuację, a dzisiaj w ogóle TVP Sport jest niedostępny u Państwa.
Proszę o natychmiastowy zwrot gotówki za abonament, który jest bezwartościowy.
W takiej sytuacji muszę szukać oferty u konkurencji.
***.TV napisał:Witam,
Bardzo nam przykro, jednak dostępność oraz różnorodność kanałów jest niezależna od Serwisu tylko od Użytkowników którzy wyrażają chęć nadawania swoich Kanałów i udostępniają je w danym momencie. Odnosi się to również do treści oraz jakości materiałów transmitowanych na Kanałach Wideo.
Pozdrawiam,
Karolina
Zespół ***.tv
Proszę o pomoc w jaki sposób mogę odzyskać pieniądze. Czy jest artykuł na taką sytuację?
Dziękuje za pomoc
moderacja
Ostatnią edycję dokonał moderator: