Pobity przez policje Prosze o porade !

• Autor wątku Autor wątku Dejvid_ns
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

Dejvid_ns

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam zostalem wyrzucony z jednej z niemieckich dyskotek oczywiscie nic nie zrobilem a zostalem wyrzucony za to ze ktos mnie zaczepial opuscilem lokal i stalem obok zostala wezwana policja bo nie chcialem odejsc przyjechali powiedzialem im to samo co do ochrony ze moge tu stac i nikt mi nie zabroni to oni mnie zaczeli skuwac wiec zaczelem sie szarpac bo nie chcialem dac sie skuc wkoncu powalili mnie na ziemie bylem pod wpływem alkocholu marihuany i kokainy... wyklinalem tych policjantow za to traktowanie po niemiecku i po polsku zostalem przewieziony na komende gdzie zostalem pobity ,pobrano mi krew skradziono pieniadze i zostalem po 3 godzinach wypuszczony dzis przyszlo mi wezwanie o stawienie sie na komende z tłumaczem zrobilem bład ze nie poszedlem na obdukcje bo naprawde mialem duzo sladow ale wiemy doskonale jak ciezko wygrac taka sprawe ze jest to prawie niemozliwe a jesli sie uda to po paru latach i wielkich kosztach teraz mam pytanie co moze mi grozic za to dodam ze byc moze znalezli sladowe ilosci kokainy nie jestem uzalezniony to bylo jednorazowe aczkolwiek niepokoi mnie ta sytułacja prosze o porade pilnie

Powrót