Paul Kalkbrenner
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 55
Witam sprzedałem na allegro ostatnio t-shierta i kupujacy mial do wyboru albo paczke ekonomiczna lub zwykly list ekonomiczny(nie polecony, poprostu zwykły) i kupujaca czeka juz 2tyg i do dziś do niej list z paczka nie doszedł i wmawia mi, ze ja nie wysłałem, a gdy wysyła sie taki list na poczcie to zadnego pokwitowania sie nie dostaje..J(mam na mysli ze taka paczka, list nie jest ubezpieczony), jedyne co posiadam to zrobiłem zdjecie zapakowanego listu juz z koszulka na dole link:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Wspomne ze koszulke sprzedałem za 21zł, co ja mam zrobić teraz? jak kupujaca rzada zwrotu gotówki ? mam jej poprostu tak oddać ? a ja zostane bez koszulki i bez pieniedzy ?? jak mi już pewnie polecicie mam isc na poczte to co mam powiedzieć w okienku ? wspomne, ze jak wysyłałem ten list z koszulka to z tyłu do gory napisalem nadawce czyli mnie jakby list mial nie dojsc to zeby zwrocili na moj adres?
doradzcie mi coś, raz juz pomogliscie wiec licze na was
Pozdrawiam
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Wspomne ze koszulke sprzedałem za 21zł, co ja mam zrobić teraz? jak kupujaca rzada zwrotu gotówki ? mam jej poprostu tak oddać ? a ja zostane bez koszulki i bez pieniedzy ?? jak mi już pewnie polecicie mam isc na poczte to co mam powiedzieć w okienku ? wspomne, ze jak wysyłałem ten list z koszulka to z tyłu do gory napisalem nadawce czyli mnie jakby list mial nie dojsc to zeby zwrocili na moj adres?
doradzcie mi coś, raz juz pomogliscie wiec licze na was
Pozdrawiam