Podforum szkolne?

• Autor wątku Autor wątku E.
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

E.

Użytkownik
Odpowiedzi
111
Chyba już pora na to, co umiesciłam w tytule.
Szanowna Młodzieży! Jeśli uważacie, że szkoła, do której uczęszczacie wymaga od was zbyt wiele, dyrektorzy są zbyt ambitni, a nauczyciele niekompetentni - to mam dobrą wiadomość. Obowiązek szkolny moża realizować w szkołach niepublicznych (często prywatnych) lub w formie "home schooling" - czyli NIE trzeba uczęszczać do szkoły, a jedynie zaliczać przedmioty i klasy co semestr lub raz w roku - w formie egzminów. Serdecznie współczuję tym wszystkim zdolnym a niezrozumianym młodym jednostkom, tedy przyniosłam im powyższą dobrą nowinę. Jak rozumiem, macie na tyle samodyscypliny, aby uczyć się bez stresów, klasówek, czy innych form związanych ze szkołą (skromne stroje, konieczność porządnego zachowywania się, odrabiania lekcji itd., itp.). Naprawdę NIE musiscie już tego robić!! Home schooling - i po krzyku!
P.S. Zamiast zjadliwych PWów oczekuję teraz na skany świadectw egzaminacyjnych, oczywiście z samymi bardzo dobrymi ocenami.

:brawo: W końcu odezwał się ktoś odwazny i nazwał sprawy po imieniu.

A ty ironii to byś nie poznała nawet jakby wyskoczyła zza krzaka i na głowe ci wskoczyła?

No, ja bym z tego chętnie skorzystał (tak z 15 lat temu) = wstawanie o jakiejś barbarzyńskiej godzinie, nauczyciele nie mówiący nic więcej, niż w podręcznikach, bezsensowne kartkówki... A tak - 2 tygodnie nauki w semestrze (do matury uczyłem się niecały miesiąc) i luz. ;)

Do Pasqud
A Ty to ten co odebrał świadectwo z paskiem?!!!
Z paskiem od ojca!!! :)

Powrót