Podmiana treści wysłanego smsa

• Autor wątku Autor wątku schizwania
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

schizwania

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam

4 Lipca wybrałem się na Łotwę turystycznie. Przed wyjazdem aktywowałem opcję "roamingu" u swojego operatora telefonii cyfrowej. Wysłałem z Łotwy do polski SMSa z pozdrowieniami i "całusami" do swojej partnerki. I właśnie tutaj zaczyna się cała historia...... okazało się, że do adresatki dotarł sms ale o zmienionej lekko treści, poniżej przedstawiam treść, którą wysłałem jeszcze niżej treść , która dotarła do adresata:

"jedziemy do Liepaji pogada fajna - upał mocny. Przed nami 5 h jazdy tęsknie za Tobą Najkochańsza okropnie, od jutra Nasze niekończące się wakacje. Całuje Mój pycholek Bądź ostrożna Twój ....."

"Jestem przesiąknięty Twoim zapachem, mam Cię na skórze normalnie :) - niestety nie wpadnę do Ciebie :( i było mi przemiło wczoraj i dziś pani Przytul jutra Nasze niekończące się wakacje. Całuje Mój pycholek Bądź ostrożna Twój ....."

Masa wyjaśnień, nerwów, stresu. Sytuacja mocno komediowa i śmieszna po czasie i ochłonięciu. W telefonie pozostał sms wysłany i odebrany jako "dowód" w sprawie. Moje pytanie brzmi następująco : Po wstępnej rozmowie u operatora dowiedziałem się że mogę złożyć pismo z opisem sytuacji i opisem formy zadość uczynienia jakie chcę wyegzekwować. Co można w takiej sytuacji wyegzekwować od operatora? Może jakieś zadość uczynienie w formie finansowej ? darmowy roczny abonament? o wadze strat moralnych raczej chyba nie muszę pisać ;) ;)

Dziękuję za pomoc

Wnioskuj o zadośćuczynienie w formie bukietu (ale dużego) róż dla adresatki smsa.

Powrót