C
cywka1989
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
witam, wczoraj byle na policji i spotkalem sie z prokuratorem ktury wydal mi akt oskarzenia 3miesiace na 3lata w zawieszeniu i dozur kuratora przyznalem sie do winy a wiec dobrowolnie podalem kaze wydrukowal mi takie cus gdzie byla wszystko napisane i moje wyjasnienie i podpisalem to i powiedzial ze przysle mi wiadomosc o rozprawie w sadzie i ze nie bede pewnie na niej nawet byc obecny, gdy przemyslem sprawe na spokojnie to doszedlem do wniosku ze adwokad pomugl by mi w wygraniu tej sprawy poniewaz to wyniknelo z sytulacji ze jechalismy samochodem w 4osoby i podczas przeszukania przypadkiem poniewaz podobnym samochodem okradl ktos kiosk znaleziono u kumpla 0,17g marihuany i mowiac krutko "sprzedal" mnie ze to ja niby go poczestowalempierwszy raz tym specifikem i mam zazut udostepnienia mu narkotyku, czy moge jakos to odwolac??? dodam ze to stalo sie wczorajszego dnia i jest jakis cien szansy zeby sie jeszcze z tego wykrecic i wziasc adwokata prywatnego na sprawe?? prosze o szybka odpowiedz, czy mam jakies szanse???