J
jasiek224
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam wszystkich, jestem graczem raczej mało znanego klubu sportowego z podkarpacia. Przeszło rok temu dostałem propozycje przejscia do innego zespołu , jednak mój prezes klubowy nie wyraził na to zgody , w ramach protestu przestałem brac udział w jakichkolwiek rozgrywkach sportowych ,stan ten trwa po dzień dzisiejszy. Zgodnie z prawem pzpn gracz który przez rok nie uczestniczył w rozgrywkach może przejśc do dowolnie wybranego klubu bez żadnych rozczen ze strony prezesa klubu w którym się teraz znajduje.
Aby mi te czynnośc uniemożliwic prezes mojego klubu podrobił mój podpis podczas jednego z meczów w sprawozdaniu przez co mimo upływu roku dalej jestem "uziemiony" Sfałszowanie podpisu mogę udowodnic gdyz mojej domniemanej obecnosci na boisku byłem w pracy na co mam dowody.
Proszę o rady co powinienem zrobic. Rozpatruje wejście na drogę sądową. Chce wiedziec na jaką karę moze liczyc mój prezes i czy bedzie to również kara grzywny na moją korzyśc?
Aby mi te czynnośc uniemożliwic prezes mojego klubu podrobił mój podpis podczas jednego z meczów w sprawozdaniu przez co mimo upływu roku dalej jestem "uziemiony" Sfałszowanie podpisu mogę udowodnic gdyz mojej domniemanej obecnosci na boisku byłem w pracy na co mam dowody.
Proszę o rady co powinienem zrobic. Rozpatruje wejście na drogę sądową. Chce wiedziec na jaką karę moze liczyc mój prezes i czy bedzie to również kara grzywny na moją korzyśc?