podsluch

• Autor wątku Autor wątku juri666
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
J

juri666

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
witam mam pytanie czy istnieja podsluchy ktore wykrywaja nie wypowiedziane jeszcze slowa lub czy sa w stanie przelapywac rozmowy przez sciane.czy jest mozliwosc zebys go maial non stop przy sobie bez swej wiedzy

juri666 napisał:
witam mam pytanie czy istnieja podsluchy ktore wykrywaja nie wypowiedziane jeszcze slowa lub czy sa w stanie przelapywac rozmowy przez sciane.czy jest mozliwosc zebys go maial non stop przy sobie bez swej wiedzy

hydepark jak nic :-D :-D :-D
Nominuję to do wypowiedzi roku

juri666 napisał:
witam mam pytanie czy istnieja podsluchy ktore wykrywaja nie wypowiedziane jeszcze slowa

Oczywiście - zakładają je kosmici... :D

Ślimak jak znajdziesz jeszcze gdzieś takie kwiatki to zrobiłem temacik do tego , aby w jednym miejscu było :D

juri666 napisał:

Nie, z tego co się orientuję, to jeszcze nie istnieją takie urządzenia, które mogłyby wykryć nie wypowiedziane słowa:) Natomiast istnieją inne urządzenia podsłuchujące, bardzo malutkie, które być może teoretycznie ktoś mógłby Ci założyć w samochodzie, telefonie stacjonarnym itp. są też urządzenia wykrywające założone podsłuchy.

Anioł_Sprawiedliwy napisał:
Nie, z tego co się orientuję, to jeszcze nie istnieją takie urządzenia, które mogłyby wykryć nie wypowiedziane słowa:) Natomiast istnieją inne urządzenia podsłuchujące, bardzo malutkie, które być może teoretycznie ktoś mógłby Ci założyć w samochodzie, telefonie stacjonarnym itp. są też urządzenia wykrywające założone podsłuchy.

Jak juz o podsluchach, to ja mam rowniez pytanie. Jak jest z montowaniem takich podsluchow i jakie koszty?

Witam serdecznie...

Chodzi o podsłuch w miejscu publicznym...

Otóż w naszym miasteczku pewien przedsiębiorczy człowiek, że tak się wyrażę otworzył pub, bar czy jak to nazwać, w celu zabezpieczenia porządku w lokalu zamieścił kilkanaście kamer co w myśl przepisów prawa jest legalne, natomiast interesuje mnie coś więcej, ponieważ przy barze zamontowany ma mikrofon który rejestruje wszystkie rozmowy bez zgody przebywających w lokalu.

Chciałbym się dowiedzieć czy takie praktyki stosowane przez tego biznesmana są zgodne z prawem czy wg przepisów prawa nie ingeruja one w dobra osobiste.

Pozdrawiam

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót