Podstępne ojcostwo

• Autor wątku Autor wątku asika-83
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

asika-83

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
14
Mój brat ma problem a ja w jego imieniu zapytanie. Żył dobrze z bratowa do pierwszego dziecka. Potem abstynencja z jej strony do drugiego. Ponieważ on sam pracuje a ona chronicznie bezrobotna mają średnia w porywach do ciężkiej syt fin. Ustalili że więcej dzieci mieć nie będą. Ostatnio mieli niby wpadkę. Pękła guma. Zjadła tabletke po. Albo zniszczyła gumę albo nie zażyła tabletki. Czy ona go oszukała? Brat jest zaradny i odpowiedzialny więc więcej niż dwoje nie chciał bo kredyt i sam pracuje. Proszę o odp i przepraszam za nietypowy temat

To brat nie wiedział że prezerwatywa nie daje 100% ? i tabletka nie wzięta w odpowiednim czasie tez nie daje 100% ?

jakiej pomocy oczekujesz? jaki stan faktyczny lub jaki stan prawny usatysfakcjonowałby "ojca mimo woli"?

Jestem ciekawa czy on może się jakoś bronić. Wiedział że guma nie daje 100 procent ale tabletka po która kupił była ta z lepszych dających taka skuteczność że nie ma mocnych. Czy można jej zarzucić ze wprowadziła go w błąd?

asika-83 napisał:
Jestem ciekawa czy on może się jakoś bronić...
Czy można jej zarzucić ze wprowadziła go w błąd?

Bronić przed czym? Nic mu nie zagraża
Nikt nikogo nie wprowadził w błąd, dwoje dorosłych ludzi robiło coś, z czego biorą się dzieci no i się zdarzyło. Współżył z własnej woli.

jest ojcem musi płacić, nie zapłaci dobrowolnie to alimenty i komornik

asika-83 napisał:
Ustalili że więcej dzieci mieć nie będą. ...Albo zniszczyła gumę albo nie zażyła tabletki.
Jest brak zaufania do bratowej, a może bardziej powinno być brak zaufania do gum i tabletek.

asika-83 napisał:
Czy ona go oszukała?
Tylko ona to wie

asika-83 napisał:
Brat jest zaradny i odpowiedzialny
To może wazektomia, i będzie większe zaufanie do bratowej

Powrót