podszywanie się pod inną osobę

• Autor wątku Autor wątku asia-jp
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

asia-jp

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
mam prośbę aby ktoś pomógł mi podjąć decyzję czy zawiadomić prokuraturę o tym iż ktoś podszywa się pode mnie.Kilka miesięcy temu do kuratorium wpłynęło pismo szykanujące szkołę do której uczęszcza moje dziecko Oczywiście pismo napisane komputerowo i podpisane moim imieniem i nazwiskiem.Ja oczywiście składałam oświadczenie w kuratorium że z pismem tym nie mam nic wspólnego Dokładnie wiem kto napisał to pismo bo przez rodzinę tą jestem szykanowana i obrażana ja i moja rodzina już od 3 lat.Chciałabym wiedzieć czy mam szanse udowodnić im że to jest napisane przez nich i czy w ogóle mam szansę udowodnić ich winę

asia-jp napisał:
Chciałabym wiedzieć czy mam szanse udowodnić im że to jest napisane przez nich i czy w ogóle mam szansę udowodnić ich winę
a uważa pani ,że my jesteśmy jasnowidzami ,że wiemy jakimi pani dysponuje dowodami na udowodnienie komuś popełnienia tego czynu?

a jakie powinnam mieć dowody ?? bo oprócz skserowanych tych pism z kuratorium nie mam nic Dlatego zwróciłam się o pomoc jak mogę im to udowodnić

Powrót