J
Jamiee
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam; ) mam pewne pytanie z którym kompletnie nie wiem gdzie się zgłosić, więc może tutaj dostanę jakąś podpowiedź. Mianowicie, ktoś podszywał się pode mnie na chacie internetowym wp sex i rozdawał przypadkowym osobom moj numer telefonu, poźniej zostałam zarzucona telefonami oraz smsami o dość niesmacznej i dwuznacznej treści. Jakby tego było mało zostałam zalogowana na serwisie randkowym 'seks-partnerzy.com' - wiem o tym ponieważ na mój adres e-mail przyszedł link aktywacyjny, ktoś zamieścił moje ogłoszenie, z obrażającymi mnie opisami moich upodobań, co jest po prostu żenujące. Bardzo mi zależy na ustaleniu osoby 'życzliwej' i odpowiedzialnej za tą całą sytuacje, nie wiem czy z taką sprawą mozna isc na policje- czy po prostu nie zostane wysmiana, napisalam rowniez maila to serwisu seks-partnerzy z prośbą o udostepnienie mi adres ip komputera który mnie zalogował do ich serwisu 'randkowego', niestety nie dostałam na razie żadnej odpowiedzi. Bardzo prosiłabym o jakąś konstruktywną odpowiedź i pomoc, z góry dziękuje